D. Bilevičiūtės meilės vedusiam vyrui vaisius – dukra Elegija

Vyrų dėmesio nestokojanti ir to neslepianti dainininkė Daina Bilevičiūtė prabilo apie anksčiau nutylėtą savo gyvenimo dramą. 10 metų ji buvo vedusio vyro meilužė, o šių santykių vaisius – Dainos dukra.

51 metų Daina laidoje „Nuo... Iki“ atviravo, kad dabar jau dvidešimtmetės dukters Elegijos susilaukė užmezgusi nuodėmingą romaną.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
51 metų Daina laidoje „Nuo... Iki“ atviravo, kad dabar jau dvidešimtmetės dukters Elegijos susilaukė užmezgusi nuodėmingą romaną.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
51 metų Daina laidoje „Nuo... Iki“ atviravo, kad dabar jau dvidešimtmetės dukters Elegijos susilaukė užmezgusi nuodėmingą romaną.<br>T.Bauro nuotr.
51 metų Daina laidoje „Nuo... Iki“ atviravo, kad dabar jau dvidešimtmetės dukters Elegijos susilaukė užmezgusi nuodėmingą romaną.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

2015-05-27 12:49, atnaujinta 2017-11-26 08:24

51 metų vokalo pedagogė laidoje „Nuo... Iki“ atviravo, kad dabar jau dvidešimtmetės dukters Elegijos susilaukė užmezgusi nuodėmingą romaną. Net 10 metų puoselėjęs šiltus jausmus meilužei, galiausiai vyras pasirinko šeimą ir paliko tuomet 30-metę Dainą.

„Iš tiesų 10 metų gyvenau dvigubą gyvenimą. Ar tikėjausi, kad jis pasirinks mane ir dukterį? Tikėjausi, kad jis pasielgs vyriškai, tačiau jis liepė sprendimą priimti man.

Kai pradėjome draugauti rimčiau, po mėnesio mūsų suėjimo, jis buvo geidžiamiausias vyras. Visi žinojo, jis rodė viešai savo jausmus man... Buvo visokių apkalbų, kad aš du abortus nuo jo pasidariau“, – pasakojo Daina.

D.Bilevičiūtė tuomet nesigraužė, kad suviliojo vedusį ir šeimą turintį vyrą – ji gyveno savo pasaulyje, buvo atsidavusi kūrybai ir mėgavosi gyvenimu.

„Mes matydavomės kiekvieną dieną, jis grįždavo į šeimą ne visada – likdavo ir su manimi. Kai gimė vaikas, apsispręsti jis pasiūlė man – jei nuspręsiu, jei ardysiu šeimą, jis ir bus su manimi. Galvojau ne vieną parą, gal savaitę ir nusprendžiau, kad aš nieko nesakysiu ir nieko nedarysiu.

Galvojau, gal dabar išardysiu šeimą, o vėliau mano mintys nepasikeis. Niekada nejaučiau 100 procentų tikro „taip“. Buvo labai sunku“, – laidoje „Nuo... Iki“ pasakojo Daina.

Elegijos tėvas ir D.Bilevičiūtės gyvenimo meilė tuomet joms nupirko butą ir dingo iš jųdviejų gyvenimo. Daina iki šiol prisimena tą sunkųjį periodą, kai net norėjosi pasitraukti iš gyvenimo.

„Tada ir pasikeitė mano kūnas, mano psichika. Mano gyvenimas pasidarė visai kitoks ir reikėjo prie to priprasti. Pasidariau kaip guminė, nebepasitikiu vyrais. Visą gyvenimą galvojau, kaip dukrą pavalgydinti, kaip jai suteikti geresnį gyvenimą“, – pasakojo Daina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.