Skandalingas M.Šalčiūtės susitikimas su gerbėjais – surežisuotas

Prieš porą dienų vykęs socialinių tinklų žvaigždės Monikos Šalčiūtės skandalingas susitikimas su gerbėjais, į kurį atėjo vos trys žmonės, buvo surežisuotas. Bent jau taip sako pati Monika.

Kristina Brazauskienė ir Monika Šalčiūtė kartu filmuojasi projekte „Drąsios ir žavios“.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Kristina Brazauskienė ir Monika Šalčiūtė kartu filmuojasi projekte „Drąsios ir žavios“.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 29, 2015, 2:43 PM, atnaujinta Nov 25, 2017, 9:06 PM

Daugiau nei 120 tūkst. sekėjų socialiniame tinkle „Facebook“ turinti Monika tapo pašaipų objektu, kai į tariamą susitikimą atvyko tik trys gerbėjai. Vienas jų tikino net apgavęs viršininką vien tam, kad atvažiuotų susitikti su M.Šalčiūte.

„Tuomet filmavausi „Drąsios ir žavios“ laidoje, kurios metu neva atėjo tik keli gerbėjai. Iš tikrųjų viskas buvo surežisuota tam (jei ką, režisuoju ne aš tokius reikalus. Ten visada sugalvoja crazy idėjų, kad būtų įdomiau žiūrėti ir žmonės kalbėtų), kad ramiai nusifilmuotume laidą be nereikalingo viešo dėmesio.

Tikrą susitikimą pamatysit per televiziją. Susitikimas įvyko ir buvo labai fainas, tačiau negaliu rodyti, nes tai skirta medžiaga eteriui“, – patikino M.Šalčiūtė.

Mergina taip pat atviravo, kad po šio akibrokšto ji pasibaisėjo ją supančiais žmonėmis, kurie šaipėsi, kad Monika turi tik tris tikrus gerbėjus.

„Po šių naujienų žmonės parodė savo tikrą veidelį ir kiek mažai reikia, kad būtų neverti žmogaus vardo... Specialiai tylėjau ir stebėjau žmonių reakcijas. Fuuuuu! Turėtų būti gėda! Norėjau gražiai ir kiek vėliau pristatyti projektą, bet matot kaip gavosi“, – sakė Monika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.