Jolanta Leonavičiūtė pirmą kartą parodė ilgai slėptą sūnų

Vos prieš mėnesį pirmą kartą atvirai prabilusi apie savo devynmetį sūnų, 32-ejų televizijos žvaigždė Jolanta Leonavičiūtė ryžosi parodyti vaiko nuotrauką. Ketvirtadienio vakarą socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje Jolanta pasidalijo nuotrauka iš cirko, kuriame lankėsi kartu su sūnumi.

Jolanta Leonavičiūtė pirmą kartą parodė ilgai slėptą sūnų.
Jolanta Leonavičiūtė pirmą kartą parodė ilgai slėptą sūnų.
Jolanta Leonavičiūtė pirmą kartą parodė ilgai slėptą sūnų.<br>„Facebook“ nuotr.
Jolanta Leonavičiūtė pirmą kartą parodė ilgai slėptą sūnų.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jun 5, 2015, 11:56 AM, atnaujinta Nov 24, 2017, 6:54 AM

Gerbėjai suskubo girti dailaus berniuko išvaizdą – neva jis tikra J.Leonavičiūtės kopija. Jolanta taip pat neslėpė savo emocijų, sūnų vadino „savo meile, visu savo gyvenimu“.

Apie nesantuokinį Jolantos vaiką naujienų portalas lrytas.lt rašė jau anksčiau. Tačiau tuomet moteris nenorėjo patvirtinti šio fakto. Anot lrytas.lt šaltinių, kol J.Leonavičiūtė keliaudavo po pasaulį, vaiką prižiūrėdavo jos mama. Dabar, kai Jolanta vėl Lietuvoje, jie neva gyvena trise: J.Leonavičiūtė, jos devynmetis sūnus ir jos mama.

Gegužės mėnesį laidoje „Valanda su Rūta“ Jolanta pirmą kartą atvirai papasakojo iki šiol negirdėtą savo gyvenimo istoriją. Būdama 21-erių ji neplanuotai pastojo, džiaugėsi būsimu kūdikiu, ir planavo vestuves su mylimuoju. Tačiau sūnaus tėvas dar nėštumo metu susirado meilužę, o gimus vaikui paliko Jolantą.

„Aš tavęs nebemyliu, esi laisva, gali ieškoti kito vyro“ – tokius žodžius iš mylimo vyro išgirdau, kai sūnui nebuvo nė pusės metų. Į vyrus negalėjau žiūrėti ketverius metus. Nepasitikiu jais ir dabar“, – neslėpdama ašarų pasakojo erotiniais kadrais išgarsėjęs modelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.