R. E. Mazurevičiūtė paplūdimyje demonstravo gundančias formas

Teisės magistre tapusi „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė (23 m.) skuba mėgautis vasara. Mergina jau pradėjo maudynių sezoną, saujomis valgo uogas ir gurkšnoja gaivius kokteilius.

R.E.Mazurevičiūtė: „Šokoladinis įdegis man nėra gražu, todėl ilgai degintis nemėgstu.“<br>N.Šabanausko nuotr., G.Sabaliauskaitės makiažas.
R.E.Mazurevičiūtė: „Šokoladinis įdegis man nėra gražu, todėl ilgai degintis nemėgstu.“<br>N.Šabanausko nuotr., G.Sabaliauskaitės makiažas.
R.E.Mazurevičiūtė: „Į smarkiau banguojančią jūrą viena stengiuosi nebristi.“<br>N.Šabanausko nuotr., G.Sabaliauskaitės makiažas.
R.E.Mazurevičiūtė: „Į smarkiau banguojančią jūrą viena stengiuosi nebristi.“<br>N.Šabanausko nuotr., G.Sabaliauskaitės makiažas.
R.E.Mazurevičiūtė.<br>N.Šabanausko nuotr., G.Sabaliauskaitės makiažas.
R.E.Mazurevičiūtė.<br>N.Šabanausko nuotr., G.Sabaliauskaitės makiažas.
Daugiau nuotraukų (3)

Iveta Skliutaitė („Lietuvos rytas“)

2015-06-20 12:09, atnaujinta 2017-10-30 03:42

Diplomuota gražuolė po įtemptų mokslų ketina pasimėgauti įsibėgėjančios vasaros malonumais ir per Jonines neįprastai paminėti gimimo dieną.

Kitą savaitę R.E.Mazurevičiūtė dalyvaus televizijos projekte, kurio dalyviai pateks į išgyvenimo stovyklą gamtoje. Joje mergina ir švęs savo 24-ąjį gimtadienį.

– Kokie kiti jūsų vasaros planai?

– Vasarą planuoju praleisti Lietuvoje. Po televizijos projekto su draugu dar kartą vyksime į Nidą, su tėvais – į nuo vaikystės pamėgtą kampelį šalia Palangos. Be to, su bičiuliais esame suplanavę kelias dienas praleisti sodyboje prie ežero.

Rudenį, kai pas mus atvės, laukia egzotiniai kraštai. Man apskritai patinka keliauti. Mėgstu tokias šalis kaip Italija, Ispanija. Yra tekę atostogauti Maroke.

– Maudynių sezoną jau pradėjote?

– Praėjusį savaitgalį su draugu (Mantu Pitkausku. – Red.) praleidome Nidoje. Prieš tai ilsėjausi Kauno paplūdimiuose – prie Kauno marių ir Lampėdžio ežero.

– Nebijote nerti į šaltą Baltijos jūrą?

– Baltijos jūra kol kas labai šalta, todėl maudynėmis susiviliojau tik pabėgiojusi pajūriu. Pabėgiojusi galiu ir į ledinį vandenį šokti.

– Šiltesnės jūros vilioja labiau?

– Iš šiltos jūros galiu neišlipti kad ir visą dieną. Man labai patinka maudytis.

– Pliūkštelėti į vandenį patinka vienai ar būtina draugija?

– Visada smagu maudytis su šeimos nariais, bičiuliais ar draugu. Į smarkiau banguojančią jūrą viena stengiuosi nebristi. Ne vien todėl, kad dviese linksmiau šokinėti per bangas. Tiesiog jaučiuosi saugiau.

– Vandenyje esate patyrusi nemalonių nutikimų?

– Vaikystėje maudydamasi Baltijos jūroje įkritau į duobę. Smarkiai išsigandau ir aš, ir ant kranto likusi mama. Ji iškvietė gelbėtojus, bet išsikapanoti pavyko pačiai. Nuo tada vandenyje stengiuosi būti atsargesnė.

– Tysoti saulėje patinka?

– Iš prigimties esu baltos odos. Šokoladinis įdegis man nėra gražu, todėl ilgai degintis nemėgstu. Be to, visą dieną gulėti paplūdimyje nuobodu.

– Tituluotos gražuolės spintoje madingų bikinių tikriausiai netrūksta?

– Turiu gal septynis. Kiekvieną sezoną nusiperku bent vieną ar du maudymosi kostiumėlius, nes senieji pabosta ir pablunka.

– Aktyvias pramogas prie vandens mėgstate?

– Prie jūros dažnai žaidžiu paplūdimio tinklinį, o ilsėdamasi prie ežero mėgstu irstytis valtimi, važinėtis vandens dviračiu ar motociklu. Upėmis smagu paplaukioti baidarėmis.

Vakarais ir Kaune, ir kurortuose patinka važinėtis dviračiu, riedučiais.

– Būdama gamtoje uodų, širšių, erkių ir kitų gyvių nebijote? Ar patinka nakvoti palapinėje?

– Apsiginti nuo vabzdžių padeda įvairios priemonės. O palapinėje ne tik nakvoti patinka – mėgstu ją statyti, kurti laužą. Juk esu Lietuvos kariuomenės savanorė.

– Koks jūsų vasaros patiekalas?

– Galbūt tokio ir neturiu, tačiau vasarą labai mėgstu valgyti braškes, trešnes ir avietes. Šių uogų dažnai būna mano namuose ir net automobilyje.

– Išduokite tvyrant vasaros karščiams gaivinančio gėrimo receptą.

– Vanduo, ledukai, keli griežinėliai citrinos, mėtų lapeliai ir keli gabalėliai agurko. Taip pat skanūs sulčių ir pieno kokteiliai.

– Ar mėgstate ledus?

– Ledus labai mėgstu, o skaniausi vaniliniai arba karameliniai su šokoladiniu glaistu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.