Kristina Brazauskienė pasakė viską, ką mano apie M. Šalčiūtę

Netikėta dviejų kartų draugystė priverčia ne vieną stebėtis: kas sieja Moniką Šalčiūtę ir daugiau nei triskart už ją vyresnę Kristiną Brazauskienę? Šias žinomas moteris galima vis dažniau pamatyti kartu.

K.Brazauskienė pasakė viską, ką mano apie M.Šalčiūtę.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
K.Brazauskienė pasakė viską, ką mano apie M.Šalčiūtę.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
K.Brazauskienė pasakė viską, ką mano apie M.Šalčiūtę.
K.Brazauskienė pasakė viską, ką mano apie M.Šalčiūtę.
Daugiau nuotraukų (2)

Lina Bartkutė

Jun 25, 2015, 9:30 PM, atnaujinta Oct 29, 2017, 9:43 AM

Prezidento Algirdo Brazausko našlė teigė, kad jaunystėje buvo labai panaši į interneto įžymybe vadinamą merginą. Dabar moteris jaunai merginai negaili patarimų, kaip reikia tvarkytis gyvenime.

„Aš buvau tokia kaip ir ji. Man tai suteikia prisiminimų. Aš taip pat buvau energinga, visada turėjau planų, tikėjau viskuo ir daug pasiekiau“, – žibančiomis akimis kalbėjo K.Brazauskienė.

Pasak našlės, daug kas pavydi ir apkalba, bet ji patarė jaunai merginai nekreipti į tai dėmesio.

„Sakiau, kad apkalbinėjo mane ir dabar tave apkalbinėja, bet taip tada stovėtume vietoje maišą ant galvos užsidėję, kad niekas nematytų ir negirdėtų“, – palygino žinoma Lietuvos ponia.

Nenori būti priklausoma

A.Brazausko našlė jaunai merginai negaili patarimų. Taip pat ir apie mokslus.

„Sakiau, kad reikia baigti mokslus ir turėti diplomą. Ji labai argumentuotai paaiškino, kad dabar pati išsilaiko ir už butą mokėti, ir kartu mokamus mokslus baigti yra sudėtinga. Bet ji sako, kad nenuleidžia rankų ir tikrai tuos mokslus baigs“, – tikino žinoma moteris.

Paklausus, ar neplanuoja pagelbėti, prezidento buvusi žmona atsakė, kad Monika neprašo ir ji yra išdidi. Moteris nusijuokė: „Jai turbūt daug kas ir iš draugų pagelbėtų, bet nenori.“

Pasak našlės, M.Šalčiūtė neketina būti priklausoma. Jauna mergina gyvena iš savo šokių studijos ir dar gauna pinigų iš reklamos.

Filmuojasi vienoje laidoje

Dviejų kartų atstovės – K.Brazauskienė ir M.Šalčiūtė TV3 laidoje „Drąsios ir žavios“ atskleidžia, ką veikia laisvalaikiu, kaip pramogauja, kaip joms sekasi namų ruoša, koks jų požiūris į įvairiausius gyvenimo klausimus.

„Mam Monika labai patinka. Ji įdomi mergina. Graži, energinga, turi savo šokių studiją ir gan protinga“, – apibūdino pašnekovė.

Paklausus apie laidą, moteris teigė, kad nelabai gilinasi į ją: „Kai pasako kokią temą ir nueinu“, – šyptelėjo K.Brazauskienė.

Kartu su M.Šalčiūte jau dalyvavo keliuose filmavimuose: žvejojo, kalbėjo ir pas Moniką svečiuose buvo. Taip pat pabrėžė, kad Monika labai gražiai tvarkosi.

„Protingai ir gražiai merginai visada sekasi“, – komplimentų negailėjo K.Brazauskienė.

Vaikšto po renginius

Prieš porą mėnesių socialinių tinklų žvaigždę kartu su K.Brazauskiene buvo galima matyti ir iškilmingame renginyje Vilniaus rotušėje, skirtame po mirties pagerbti jos vyrą A.Brazauską.

„Mes atėjome ne kartu, tačiau ten susitikome, pabendravome. Mane žavi jos optimizmas. Ji ne tokia, kad verkšlentų, prašytų ir nieko nesugebėtų. Ji optimistė ir aš ją paskatinu“, – pridūrė pašnekovė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.