E. Sebrova neigia pasklidusią žinią, kad ištekėjo už E. Dragūno

Trečiadienio vakaras buvo kupinas aistrų ne tik krepšinio sirgaliams. Prieš pat vidurnaktį dainininko Egidijaus Dragūno mylimoji Eleonora Sebrova socialiniame tinkle paskelbė, kad susituokė.

Egidijus ir Eleonora partneriai ne tik gyvenime, bet ir scenoje.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Egidijus ir Eleonora partneriai ne tik gyvenime, bet ir scenoje.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 17, 2015, 12:26 AM, atnaujinta Oct 15, 2017, 11:22 AM

Išsamiau šios žinios nepakomentavusi moteris iškart sulaukė gausybės sveikinimų ir nustebimo kupinų draugų komentarų. Tiesa, vėliau jos įrašas dingo. Jokia paslaptis, kad viena geriausiai žinomų Lietuvos pramogų pasaulio porų internete mėgsta pokštauti, tačiau kalbos apie artėjančias jų vestuves sklido jau keletą metų.

„Šiuo metu negaliu nei patvirtinti, nei paneigti. Tai yra žmonės, kurie abu yra labai stiprios asmenybės, labai kūrybingi bei mėgsta netradicinius sprendimus“, – situaciją portalui lrytas.lt pakomentavo „Sel“ atstovė spaudai Liubovė Zaiceva.

Tiesa, ketvirtadienį popiet E.Sebrovos paskyra apskritai dingo iš feisbuko. „Kažkas įsilaužė į mano paskyrą“, – portalui lrytas.lt sakė moteris, patikinusi, kad apie jokias vestuves internete nerašė, nes jų tiesiog nebuvo.

„Su Eleonora padavėme pareiškimą tuoktis. Viskas paprasta. Paskambinau, sakau – susitinkam prie Santuokų rūmų. Neturėjau piniginės, ji sumokėjo mokestį – 50 litų. Sakiau – viskas, atia, lekiu dirbti.

Visiems vyrams galiu pasakyti – jei jums labai nesiseka, keiskite moterį. Nes tikėtina, kad greta jūsų – ne tas žmogus, kuris turi būti.

Mano gyvenimas visiškai pasikeitė, kai sutikau Eleonorą. Jei žinai, kad tavo komandoje yra vartininkas, o ne išdavikas, gali žaisti ir laimėti“, – lrytas.lt dar 2014-ųjų pabaigoje sakė E.Dragūnas, tada teigęs, kad vestuvės įvyks šių metų gegužę.   Kad pora planuoja tuoktis, šių metų pavasarį E.Sebrova prasitarė ir žurnalui „Stilius“.

Apie tai, kad vestuves švęs rugsėjį, vėliau užsiminė ir E.Dragūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: kandidatų komentarai po pirmojo prezidento rinkimų turo