Garsenybės susirungs dėl geriausio makaronų recepto titulo

Šį ketvirtadienį, jubiliejinį, penktąjį gimtadienį švenčiantis vienas populiariausių pasaulyje italų restoranas „Vapiano“, į savo virtuvę kvies garsius sporto ir pramogų pasaulio atstovus.

Makaronų receptus vertins ir šmaikštusis Vytenis Pauliukaitis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Makaronų receptus vertins ir šmaikštusis Vytenis Pauliukaitis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2015, 5:10 PM, atnaujinta Oct 14, 2017, 7:26 AM

Restorano virtuvėje šia išskirtine proga tikruosius šefus prie viryklės vienam vakarui pakeisiančios šalies garsenybės susirungs dėl geriausio makaronų recepto titulo. Stengtis tikrai bus dėl ko – garsenybių patiekalus vertins kompetentinga komisija: aštriais komentarais garsėjantis režisierius Vytenis Pauliukaitis, profesionalus virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas, bei  specialiai iš Estijos į šventę atvyksiantis „Vapiano“ restorano vadovas Tarvo Jaansoo. Geriausiu išrinktas receptas bus pavadintas autoriaus vardu ir įtrauktas į restorano meniu.

Šventiniam vakarui virtuvės šefės prijuostę pasirišianti rankinio trikotažo dizainerė Indra Dovydėnaitė į šias pareigas žvelgia kūrybingai: „svarbu ne tik patiekalo skonis, bet ir jo pateikimas, tad stengsiuosi komisijos narius nustebinti išskirtinai pateiktu lėkštės turiniu“, – linksmai nusiteikusi dizainerė sako jau turinti patiekalo viziją.

Tuo tarpu nuosavame sporto klube patarimus apie tai, kaip puoselėti dailias kūno formas dalijantis modelis ir treneris Jean'as Claude'as Edorth'as griauna mitus, kad sportininkų racione vien vaisiai ir daržovės. Skaniais patiekalais mėgstantis pasilepinti treneris, visiems pagamins ne tik labai skanią, bet ir sveiką makaronų porciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.