„Bus atskleistos visos makaronų mafijos paslaptys“, – žadėjo kvietimas į vakarienę, kurioje svečiams buvo patiekti pagal geriausias italų tradicijas pagaminti kietagrūdžiai makaronai.
Nepaprastais sugebėjimais ir ne mažiau aštriu charakteriu garsėjantis virtuvės šefas vakaro metu atskleidė, kaip iš makaronų pagaminti puikaus skonio patiekalų svečiams ir kasdienai.
„Yra makaronai iš paprastų miltų ir yra makaronai iš kietagrūdžių. Tuo viskas pasakyta. Aš gaminu iš kietagrūdžių“, – trumpai nukerta Liutauras, paklaustas, kokie makaronai tinkamiausi jo gaminamiems patiekalams. Makaronus jis labai mėgsta, sako, kad tai – vienas iš pačių mėgstamiausių jo patiekalų.
Nenuostabu, kad vakaro metu L.Čeprackas savo svečiams pateikė būtent makaronų. Šįkart jis nustebino makaronais su svieste virtų omarų emulsija bei artišokais, makaronais su riebiosiomis ančių kepenėlėmis bei rudeniniais juodaisiais trumais, o desertui pasiūlys baltojo šokolado bei marakujos netikrą risotto su imbieriniais ledais.
Tokiais gardžiais valgiais susigundė nemažai L.Čepracko bičiulių, pramogų pasaulio atstovų.