Internete pasipylė juokeliai apie bėglį su šautuvu ir policiją

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje kilusi sumaištis dėl nuo policijos pareigūnų pabėgusio ir jų ginklą pavogusio Igorio Molotkovo netrukus virto diskusija socialiniuose tinkluose.

A.Tapinas.<br>T.Bauro nuotr.
A.Tapinas.<br>T.Bauro nuotr.
Netruko paplisti ir pašiepiančių memų.
Netruko paplisti ir pašiepiančių memų.
Netruko paplisti ir pašiepiančių memų.
Netruko paplisti ir pašiepiančių memų.
Netruko paplisti ir pašiepiančių memų.
Netruko paplisti ir pašiepiančių memų.
Daugiau nuotraukų (4)

lrytas.lt

Nov 19, 2015, 10:39 PM, atnaujinta Oct 3, 2017, 6:56 PM

Garsūs žmonės „Facebook“ socialiniame tinkle piktinosi policijos darbu ir svarstė, kaip policija spręstų situaciją, jei po Vilnių ginkluotas lakstytų ne antrankiais surakintas narkomanas, o teroristas? Netruko paplisti ir pašiepiančių memų.

Ironiškai situaciją nupiešė žurnalistas Andrius Tapinas.

„Pareigūnų minia iš Pašilaičių plūsterėjo į Stoties rajoną. Tai kaip tas narkomanas su automatu taip staigiai atsidūrė prie stoties? „Uberį“ (taksi automobilis) išsikvietė, nes pirmi pavežėjimai nemokami?, – teiravosi savo draugų A.Tapinas.

Kiek vėliau jis, sekdamas naujienas, vėl šmaikštavo: „O, ne! Pastebėtas apsipirkinėjantis „Oze“, tada sudalyvavęs renginyje Valdovų rūmuose, surakintas narkomanas su automatu, iš Krašto apsaugos pajėgų pagrobė šarvuotį „Boxer“ ir dabar juda Zoknių naikintuvų angarų link. Five star“, – tirštino spalvas jis.

Galiausiai žurnalistas įkėlė šmaikščius pastebėjimus, ką neva tokioje situacijoje pasakytų kiti gausūs žmonės.

„Viešojoje erdvėje plūsta dėl GTA:Vilnius sunerimusių žmonių mintys: Dalia Grybauskaitė: „Marinuoju grybukus, jaudinuosi“ Algirdas Butkevičius: „Na, jeigu dabar dėmesio nuo Druskininkų nenukreipsim, tai nebežinau tada“ Birutė Vėsaitė: „Man kasininkė sakė, kad matė jį už „Norfos“ Egidijus Dragūnas: „A, jomajo, kiek jų čia. Vėl manęs tyko skatinos“ Rasa Juknevičienė: „Mačiau žmogų su automatu, bet jau kartą prisišnekėjau, tai minčių jokių nebekilo“ Juozas Statkevičius: „Happy“,“.

Buvęs burleskos šokėjos Eglijos Vaitkevičės mylimasis Laimas Fergizas internete guodėsi, kad „apdairūs policininkai jo rankas laikė surakintas, kitaip būtų ir su milicijos mašina nuvažiavęs“.

O štai fotografas Martynas Sirusas improvizavo pažinčių skelbimą: „Skelbimas radijo stoties A-2 eteryje. Jaunuolis su antrankiais ir kalašnikovu Pašilaičiuose liūdi. Gal atsirastų mergina su BMW kartu praleisti laiką ? Su „Škoda Oktavia“ ir neteistų prašau nesivarginti“.

Visus ramino Vilniaus meras Remigijus Šimašius.

„Kviečiu visus rimties – pareigūnai atliks savo darbą ir veikėją su antrankiais ir kalašnikovu Pašilaičiuose sulaikys. Kita vertus nėra normalu, kai per savaitę jau antrą kartą pareigūnai padaro rimtas klaidas elgdamiesi su ginklu. Policijai teks daryti rimtas išvadas – kaip rodo įvykiai kitur Europoje, turime būti pasirengę bet kam“, – rašė meras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.