Naujai įsimylėjusi režisierė G. Žickytė išsiskyrė su vyru

Garsi ir talentinga Lietuvos kino režisierė Giedrė Žickytė (36 m.) pirmadienį oficialiai išsiskyrė su savo vyru Donatu Strazdu. Poros skyrybų byla buvo nagrinėjama Vilniaus miesto apylinkės teisme.

D. Montvydą prieš „Eurovizijos“ konkursą Švedijoje E.Bajarūnas pasitiko su kartu su G.Žickyte.<br>R.Zilnio nuotr.
D. Montvydą prieš „Eurovizijos“ konkursą Švedijoje E.Bajarūnas pasitiko su kartu su G.Žickyte.<br>R.Zilnio nuotr.
G.Žickytės skyrybas galėjo pagreitinti nauja meilė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
G.Žickytės skyrybas galėjo pagreitinti nauja meilė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 27, 2016, 5:00 PM, atnaujinta May 20, 2017, 12:10 PM

Pora teisėjos Ramunės Makelienės buvo išskirta be jokių trukdžių. Teismui buvo nurodyta, kad skyrybos vyksta abiejų pusių sutarimu.

Su verslininku D.Strazdu garsi moteris kartu negyveno jau keletą metų. Apie savo santykius su jau buvusiu vyru G.Žickytė žiniasklaidai nėra atviravusi daug. Tačiau pora augina judviejų sūnų Teodorą.

Akivaizdu, kad oficialiai nutraukti santuoką būtent dabar režisierė ryžosi ne be reikalo. Visai neseniai į viešumą iškilo žinia apie jos ir diplomato, Lietuvos ambasadoriaus Švedijoje Eitvydo Bajarūno (53 m.) santykius. Pora jau kurį laiką puoselėja meilę vienas kitam.

Kalbama, kad būtent meilė jaunai režisierei galėjo paskatinti ir diplomato norą išsiskirti su savo ilgamete žmona Rita Bajarūniene.

Moteris kiek anksčiau „Lietuvos rytui“ patikino, kad pernai gruodį sutuoktiniai kalbėjo apie gyvenimą atskirai, bet ne apie skyrybas. „Aš paaukojau karjerą lydėdama savo vyrą ten, kur jis, kaip diplomatas, buvo skiriamas, todėl noriu likti dirbti Stokholme. Mes sutarėme, kad gyvensime kartu su vaikais iki ambasadoriaus kadencijos pabaigos. Bet jau kovo mėnesį jis manęs paprašė išsikraustyti iš rezidencijos. Tad ir išsikrausčiau, o skyrybų dar nebuvo“, – neslėpė R.Bajarūnienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.