Vestuvių planuotoja Kristina Kaikarienė teisme įrodė savo tiesą

[[ge:lrytas:lrytas:510425]]

Kristina Kaikarienė.<br>T.Bauro nuotr.
Kristina Kaikarienė.<br>T.Bauro nuotr.
K.Kaikarienė sulaukė palankaus teismo sprendimo.<br>T.Bauro nuotr.
K.Kaikarienė sulaukė palankaus teismo sprendimo.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 29, 2016, 12:25 PM, atnaujinta May 17, 2017, 11:44 AM

Naujausią jo seriją vėl laimėjo vestuvių planuotoja Kristina Kaikarienė. Vilniaus miesto apylinkės teismas nusprendė, jog televizijos laidoje „Pavojingi aukštakulniai“ dalyvavusi ir apie konfliktą su bendrovės „Creditinfo“ generaliniu direktoriumi Andriumi Bogdanovčiumi bei jo žmona Indre pasakojusi K.Kaikarienė nepažeidė šios šeimos garbės ir orumo. Dėl garbės ir orumo bei teisės į atvaizdą gynimo į teismą kreipęsi jaunavedžiai reikalavo, kad turtinę ir neturtinę žalą atlygintų ne tik K.Kaikarienė, bet ir laidos kūrėjai – prodiuserių kompanija „TV Production Team“. Iš prodiuserių buvo prašoma priteisti 9 tūkstančius eurų.

Pažeidimų nenustatęs teismas ieškinius atmetė. Bogdanovičiai šį teismo sprendimą dar gali skųsti.

K.Kaikarienė vieną bylą prieš šią šeimą buvo laimėjusi dar sausio mėnesį. Vilniaus miesto apylinkės teismas nusprendė, kad vestuvių planuotoja savavališkai be užsakovų sutikimo viešindama jos organizuotų vestuvių nuotraukas nepadarė jokių neteisėtų veiksmų. Vestuves užsakiusi pora neabejojo, jog teismo sprendimą skųs.

Bogdanovičių nepasitenkinimą sukėlė tai, kad net ir turėdama aiškų draudimą ir tą pripažinusi teisme, K.Kaikarienė vis tiek viešai platino jų vestuvių detales iliustruojančias nuotraukas.

K.Kaikarienė tuomet teisme pati prisipažino, kad tvarkyti savo „Facebook“ paskyrą ir kelti vestuvių nuotraukas užsakovams nežinant buvo įpareigojusi vieną iš vestuvėms samdytų fotografių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.