Nuotaikingoje šventėje penki didžėjai suko vinilus, svečiai mėgavosi restobaro propaguojamais moderniais miesto degustacinias valgiais, šventiniais kokteiliais. Padėkos dienos proga lauke ant žarijų buvo kepami kalakutai.
Svarbiausiu vakaro akcentu tapo menininkės Jolitos Vaitkutės maistinė instaliacija „Chuckas Norrisas išgelbės Ameriką!“. Viena populiariausių šių dienų jaunųjų menininkių restorane pristatė Chucko Norriso portretą, pagamintą iš kukurūzų burbuolių.
Restobaras valgiaraščio amerikietišką „tex-mex“ liniją dar labiau sustiprino atidarymo metu atkreipę dėmesį į Šiaurės Amerikoje švenčiamą Padėkos dieną. Susirinkusiems svečiams buvo patiekti septyni kalakutai, kuriuos buvo galima skanauti su įvairiais pagardais.
Po Baltuoju tiltu įsikūręs restobaras „Spot“ patiekia patį įvairiausią maistą: mėsainiais, dešrelėmis, salotomis, falafeliais, beigeliais, kesadilijomis, fachitomis, nachos. Meniu orientuotas į didelį užkandžių pasirinkimą, patiekalus skirtus valgyti rankomis, dalintis su draugais. Ištroškusiems – galimybė išbandyti naminio limonado ir gaivinančių nealkoholinių kokteilių. Restobaro meniu pasirūpino žinomas virtuvės šefas Arūnas Stoškus.
„Meniu kūriau atsižvelgdamas į šiuolaikinius modernaus miesto valgymo įpročius, į maisto ruošimo madas ir tendencijas. Kasdieniams miesto patiekalams stengėmės pridėti šiek tiek gastro potėpių. Patiekalai liko nepretenzingi, nebrangūs ir tinkantys valgyti kas dieną“, – sako virtuvės šefas.