Krepšininkas Martynas Pocius skausmingai išgyvena mamos netektį: „Smarkiai tavęs trūksta“

Krepšininkas Martynas Pocius paskutinę sausio dieną socialiniame tinkle su gerbėjais dalijosi asmeniniais išgyvenimais. Prieš metus palaidojęs mamą krepšininkas neslėpė: praėję metai jam buvo ypatingai sunkūs.

Martynas Pocius su mama.<br>„Instagram“ nuotr.
Martynas Pocius su mama.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 31, 2017, 7:36 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 2:04 AM

„Vieneri metai. Vieneri metai be tavęs, Mam. Palikai mus per daug greitai ir netikėtai. Vieneri metai didelės, tuščios, juodos ertmės, kurios niekas niekada neužkamšys. Nėra tokių žodžių, kurie paaiškintų, kaip smarkiai tavęs trūksta ir kaip daug skauda. Ne man vienam... Visiems, kuriuos tu pažinojai ir kurių gyvenimus tu palietei.

Kol daug kas džiaugėsi puikiais 2016-ais metais, aš tyliai meldžiausi, kad tokių sudėtingų metų daugiau nebereikėtų išgyventi. Bet tuo pačiu tapau daug stipresnis bei pradėjau į gyvenimą žiūrėti visai kitaip.

Supratau, kad yra daug svarbesnių dalykų šiame gyvenime nei kasdieninės bėdos ar prastai sužaistos rungtynės. Pradėjau nepaprastai vertinti šeimą, tikrus draugus bei mažus gyvenimo suteiktus džiaugsmus. Ir tikiu, kad tu, Mam, palikusi mane, to mane išmokei.

Tikiuosi... Tikiu... Žinau, kad suradai savo ramybę ir žinau, kad turiu patį šviesiausią angelą, kuris žiūri į mane iš viršaus.

Bet šiandien skauda.

Myliu“, – socialiniame tinkle jausmingai rašė Martynas Pocius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.