Donato ir Veronikos Montvydų šeimoje džiaugsmas: gimė antrasis vaikas

[[ge:lrytas:lrytas:352777]]

Montvydų šeimoje krykštauja antras vaikas.<br>T.Bauro nuotr.
Montvydų šeimoje krykštauja antras vaikas.<br>T.Bauro nuotr.
Montvydų šeimoje krykštauja antras vaikas.<br>T.Bauro nuotr.
Montvydų šeimoje krykštauja antras vaikas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 8, 2017, 5:05 PM, atnaujinta Apr 14, 2017, 1:35 AM

Dainininkas Donatas Montvydas (29 m.) su žmona šokėja Veronika (33 m.) ant rankų jau supa antrąjį savo vaiką, praneša naujienų portalas lrytas.lt. Garsiai porai gimė sūnus. Pora berniukui suteikė Kajaus vardą.

Abu tėveliai labai laimingi. Veronika ir sūnelis jaučiasi puikiai.

Donato ir Veronikos šeima daugeliui – puikus pavyzdys. Nuolat su koncertais gastroliuojantis ir į projektus paniręs dainininkas niekada nepamiršta parodyti dėmesio savo šeimai. Su Veronika ir judviejų pirmagime dukrele Adele jis dažnai kartu pasirodo ir viešuose renginiuose.

Apie šeimos vertybes nemažai kalbantis D.Montvydas prieš praėjusių metų „Eurovozijos“ konkursą, kuriame atstovavo Lietuvai, netgi savo muzikiniame klipe nusifilmavo su visa šeima.

Kad žmona laukiasi antrojo vaiko dainininkas atskleidė praėjusių metų pabaigoje kada nebebuvo kur trauktis.

Visi apie būsimus gandrus žavingos poros šeimoje ėmė šnabždėtis po to, kai jie pasirodė dizainerio Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatyme Vilniuje. Tada jau aiškiai buvo galima matyti suapvalėjusi Veronikos kūno forma.

„Iš visos širdies dalinamės žinia, kuri mums atsako į mūsų paieškas ir įkvepia kaip niekas kitas. Dalintis ja – tai reiškia nebijoti dalintis meile, kurios dėka laukiam artėjančio stebuklo. Taip, mano mylima šeima prisijungia prie visų besilaukiančių. Ir tai taip gera. Vertinam visų rūpestį ir palaikymą. Už supratingumą ir kantrybę ačiū spaudos atstovams. Donatas, Veronika, Adelė“, – socialiniame tinkle tada rašė D.Montvydas.

Apie planus susilaukti antrojo vaiko dainininkas yra kalbėjęs ir anksčiau. Jis visada tvirtino, kad nori turėti daug vaikų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.