Eugenijus Ostapenka neišlaikė ir sukritikavo Lietuvos valdžią

Pastarosiomis savaitėmis į viešumą kyla vis pikantiškesnės detalės apie politiko Kęstučio Pūko potraukį dailiosios lyties atstovėms. Sukritikuotas politikas savo elgesyje nieko blogo neįžvelgia.

Kęstutis Pūkas ir Eugenijus Ostapenka.<br>„Facebook“ nuotr.
Kęstutis Pūkas ir Eugenijus Ostapenka.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 11, 2017, 1:35 PM, atnaujinta Apr 14, 2017, 5:11 AM

Į K.Pūko palaikymo komandą netikėtai stojo ir dainininkas Eugenijus Ostapenka. Vyras socialiniame tinkle pratrūko, esą K.Pūkas šmeižiamas visiškai nepagrįstai.

„Didžiuojuosi tuo, kad labai daug metų asmeniškai gerai pažįstu šitą labai garbingą žmogų Kęstutį Pūką, kurį bando sužlugdyti Lietuvos valdžios mafijos atstovai. Kurie vykdo labai aukšto rango Valstybės pareigūnų užsakymą dėl Kęstučio Pūko aktyvios veiklos Lietuvos Respublikos Seime, dirbant LR Seime antikorupciniame komitete ir aršiai kovojant su korupcija LR supuvusios sistemos gretose“, – palaikymą politikui liejo dainininkas.

Dažniausiai maloniai ir pagarbiai su gerbėjais, kurių skaičius socialinio tinklo paskyroje artėja prie 20 tūkst., bendraujantis vyras pratrūko. Visus tuos, kurie pasmerkė K.Pūko elgesį, E.Ostapenka negailestingai metė iš draugų rato ir blokavo.

„Nuo šiol jūs nebematysite mano „Facebook“ sienos ir būsite užblokuota, o ant jūsų nuomonės man visiškai nusispjauti“, – vienai gerbėjų rėžė dainininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.