Mindaugo Stasiulio ir žmonos Karolinos skyrybų byla pasisuko netikėta linkme

Antradienio popietę Vilniaus miesto apylinkės teisme toliau buvo svarstoma TV bei radijo laidų vedėjo Mindaugo Stasiulio ir žmonos Karolinos Stasiulės skyrybų byla. Žinia apie poros skyrybas paaiškėjo dar praėjusių metų lapkritį, kai teismą pasiekė M.Stasiulio prašymas nutraukti santuoką.

 Mindaugas Stasiulis su žmona Karolina.<br> V.Balkūno nuotr.
 Mindaugas Stasiulis su žmona Karolina.<br> V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 19, 2017, 4:34 PM, atnaujinta Sep 20, 2017, 4:44 PM

Keletą mėnesių trukęs skyrybų procesas pasisuko netikėta linkme. Iki šiol skyręsi dėl vieno sutuoktinio kaltės, kaip informavo buvusius sutuoktinius atstovaujantys advokatai, dabar santuoką nusprendė nutraukti taikiai – abipusiu sutarimu.

„Skyrybų byla nagrinėjama toliau, tiesiog jie nusprendė skirtis taikiai. Anksčiau teisme tai buvo suformuota kaip santuokos nutraukimas dėl kaltės. Kieno kaltės – atsakyti negaliu, nes dažniausiai, kai kaltina vienas, ieškinį pateikia ir kitas, o tada jau gaunasi dėl abiejų kaltės. Šiandien jų advokatai teismui pateikė prašymą, kad jie nori skirtis bendru sutarimu. Kai teismą pasieks likę dokumentai, prašymas bus tenkinamas. Tokie skyrybų atvejai – abipusiu susitarimu, visuomet tenkinami“, - naujienų portalą lrytas.lt informavo Vilniaus miesto apylinkės teismo atstovė. 

Skyrybų procese numatytas dar vienas posėdis spalio mėnesį todėl, kad visuomet lieka bent maža tikimybė, kad susitarimas gali neįvykti. Tačiau jei vis dar sutuoktiniai išlaikys norą skirtis taikiai, netrukus galės dėti parašus nutrauktos santuokos byloje.

Primename, kad M.Stasiuliui tai – jau antra santuoka. Mindaugas ir Karolina susituokė 2011-aisiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.