Renatos Norvilės 15 metų dukra pirmą kartą žengė podiumu

Šiandien tituluotai gražuolei Renatai Norvilei (38 m.) svarbi diena. Jos 15 metų dukra debiutavo ant podiumo pristatydama drabužių ženklą BLIU.

 Renata Norvilė džiaugėsi ant podiumo debiutavusia dukra.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Renata Norvilė džiaugėsi ant podiumo debiutavusia dukra.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Renata Norvilė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Renata Norvilė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 7, 2018, 8:08 PM

Kalbėdama su naujienų portalu lrytas.lt, moteris neslėpė susijaudinimo: „Jaudinuosi, manau, daugiau nei jinai. Žinot, kai būna mažas vaikas, mama visur nori padėti tai man irgi tokia mintis, kad, dukrele, gal tu nori, kad aš už tave nueičiau.

Yra tas jaudulys, žinoma, bet ir pasididžiavimas, kad vaikas pabandys. Svajonėse, iš tiesų, ir buvo, kad norėjo pabandyti eiti kaip manekenės eina. Tai va, sakau, vaikeli, pabandyk ir pamatysi“, - pasakojo Renata.

Prieš pasirodyma Renatos Norvilės dukra buvo labai susijaudinusi.

„Per repeticiją ji buvo tokia susikausčiusi, jos akys buvo labai padidėjusios. Tačiau aš bandžiau atpalaiduoti, pasakyti, kad viskas bus gerai. Juk tu šio vakaro karalienė ir visi į tave atėjo pasižiūrėti. Liepiau atsipalaiduoti, nes juk viskas gerai.

Šiandien aš jai stengiausi nepiršti jokių minčių, kad ji nepradėtų galvoti ne apie tai, apie ką reikia. Liepiau atsipalaiduoti ir pakaifuoti.

Aš jai nesiūlau ir neperšu savo minčių. Tai yra jos laisvė. Ji pabandys ir pati nuspręs ar tai jai patiks, ar ne. Galbūt ji nėra tobuloji podiumo manekenė, kadangi ji neturi aukšto ūgio, tačiau kas liečia fotosesijas ji – labai fotogeniška“, – džiaugėsi Renata.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.