Mamos dieną Lietuvos garsenybės pasinėrė į vaikystės prisiminimus

Pirmąjį gegužės sekmadienį švenčiama Mamos diena. Šią dieną žinomi šalies žmonės ypatingai sveikina mamas: dalijasi nuotraukomis, primenančiomis vaikystę bei gražiomis akimirkomis praleistomis kartu.

Soc. tinklo nuotr.
Soc. tinklo nuotr.
 Karina Krysko su mama.<br>Soc. tinklo nuotr.
 Karina Krysko su mama.<br>Soc. tinklo nuotr.
 Jonas Nainys su mama.<br>Soc. tinklo nuotr.
 Jonas Nainys su mama.<br>Soc. tinklo nuotr.
 Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė su mama.<br>Soc. tinklo nuotr.
 Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė su mama.<br>Soc. tinklo nuotr.
 Vaidas Baumila su šeima.<br>Soc. tinklo nuotr.
 Vaidas Baumila su šeima.<br>Soc. tinklo nuotr.
 Violeta Repčenkaitė su mama.<br>Soc. tinklo nuotr.
 Violeta Repčenkaitė su mama.<br>Soc. tinklo nuotr.
 Katažina Zvonkuvienė su mama.<br>Soc. tinklo nuotr.
 Katažina Zvonkuvienė su mama.<br>Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

May 6, 2018, 8:23 AM

Lietuvos žvaigždės po nuotraukomis nepamiršo prisegti ir grotažymės paskabinkmamai, siųsdami žinutę nepamiršti mamos ir ja rūpintis bei bendrauti ne tik per Mamos dieną.

Viena iš pirmųjų, savo socialiniame tinkle nuotrauka dalijosi televizijos laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė. Nuotraukoje I.Kavaliauskaitei vos dveji. 

„Man 2 metai, su mama lankomės kepyklėlėje. Mama klausia, ar norėsiu ragelio. Aš su džiaugsmu atsakau, kad labai. – Prašom, Indrute, ragelis, – sako mama paduodama raguolį. – MAMA, KĄ TU KALBI, KUR TADA TELEFONAS? Mama, manau, šį dialogą atsimeni, lyg būtų buvęs vakar? Dabar galvoju, kad gal per retai suvalgome tą „ragelį“ kartu, bet tikrai stengiuos nepamiršti Tau paskambinti.

Su Mama kalbu kiekvieną dieną, nes telefonas ne lapas popieriaus – ten žodžiai neribojami. #paskambinkmamai – kuo dažniau su mamomis kalbamės, tuo daugiau turime, ką aptarti“, – po nuotrauka instagrame atsiminimais dalijosi televizijos laidų vedėja.

Taip pat sena šeimos nuotrauka dalijosi ir dainininkas Vaidas Baumila. 

„Mano išraiška puikiai atspindi, koks geras vaikas buvau. O su metais supratau, kokia ji man brangi ir kaip svarbu atrasti laiko pokalbiams. Mama, linkėjimai! Myliu“, – dalijosi dainininkas, puošdamas įrašą grotažymėmis paskambinkmamai, mamosdiena, mamairsūnus, sena, nuotrauka.

Savo mamos nepamiršo ir dainininkė Karina Krysko. Ši savo profilyje pasidalijo miela nuotrauka iš atostogų Kanaruose.

„Aš labai džiaugiuosi, kad šioje nuostabioje saloje šį kartą mes atostogaujame su mano šeima! Aišku, gaila, kad tikrai kartu yra ne visi mūsų artimiausi žmonės.. Bet man yra ramu, nes šalia manęs, Majaus ir sesės yra MAMA! Džiugu, kad su mama esame geros draugės ir atostogaudamos turim marias laiko mūsų smagiems pokalbiams ir buvimui kartu!

O kai esame Lietuvoje, susiskambiname KIEKVIENĄ dieną! Visada atsiranda temų pokalbiams..o jeigu neatsiranda, tai bent sužinai kaip mama jaučiasi..Ką ir siūlau padaryti jums! DABAR! Nes mamos visada laukia... ir pergyvena... ir liūdi... ir LABAI MYLI BESĄLYGIŠKA MEILE... Jau tai pradedu suprasti ir iš savo patirties“, – dalijosi šiltais prisiminimais ir meile mamai dainininkė. 

Dvynukus auginanti dainininkė Katažina Zvonkuvienė irgi prisidėjo prie gražios akcijos ir prisiminė vaikystę. 

„Laikas bėga nenumaldomai... Dabar pati esu mama ir kaip niekas kitas suprantu ką reiškia ir ką tenka išgyventi kai tavo vaikas serga... Atrodo galėtum atiduoti viską pasaulyje, galėtum atiduoti savo gyvybę už jį... Mama – aš labai Tave myliu!“, – dalijosi Katažina.

„Visada ir ypač dabar nepamirškite paskambinti savo Mamai. Jai tai bus didžiausia dovana artėjančios Mamos dienos proga“, – po nuotrauka su mama dalijosi didžėjus „radistas“ J. Nainys. 

Buvusi laidų vedėja, modelis Violeta Repčenkaitė taip pat nusprendė papuošti savo socialinio tinklo paskyrą  nuotrauka su mama.

„Su meile. Būnant mama vis dažniau iškyla prisiminimai ir vaizdiniai iš mano pačios vaikystės. Vaikučiai irgi vis klausia, kaip kas buvo...O štai vienas prisiminimų apie mamą – ryškus lyg vakarykštis: ji šukuoja savo vešlius plaukus žvelgdama į veidrodį, tuomet gan ryškiai pasidažo savo migdolo formos akis. Jai buvo turbūt tiek, kiek dabar man...

Mano akys tuomet buvo plačiai atmerktos ir gerdavo kiekvieną mamos judesį. Aš taip mėgau Ją stebėti! O Jos švelnus žvilgsnis visada mane paglostydavo. Visada graži, kvepianti ir pasitempusi. O svarbiausia – mylinti save. Mylėti ir priimti save ji mokė ir mane nuo mažų dienų. Tada dar nenumaniau, kokią brangią dovaną ji man įteikia kasdien – meilę sau.

Tokia Ji ir šiandien, tik dažytis nebemėgsta. Prisimenu mūsų pokalbį , įvykusį gal prieš dešimt metų: -Mamyte, bet gal ir gerai būtų pasidažyti. Veidas visai kitaip atrodo – Gal ir gerai būtų. Turbūt tu teisi... Bet žinai kas BAISIAUSIA? Aš sau tokia graži ir nepasidažiusi ir taip sau patinku! Abi tuomet prapliupome kvatotis. Ir žinote ką? Atėjo metas kai aš sau irgi labai patinku nepasidažius Jaučiuosi gerai visaip. Ir tai – ne tik apie makiažą, išorę.

Tai apie savęs absoliutų priėmimą, – meilę savo sielai ir kūnui. Sakoma kiekvienam vaikui jo mama – gražiausia! Tad gal vertėtų dažniau pažvelgti į save savo vidinio vaiko akimis ir nusišypsoti sau? Be-U-tiful, miela Moterie Tu – savita ir tuo labai graži. Ramybėje ir meilėje, grožyje būkim“, – tokiu įrašu bei meile mamai dalijosi V.Repčenkaitė.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.