Po kaltinimų smurtu Sigitas Martinavičius pratrūko: „Natalija turėjo meilužį“

Kauniečių verslininkų pora Sigitas (49 m.) ir Natalija Martinavičiai (40 m.) skirtingais keliais nutarė patraukti dar balandį. Birželio mėnesį moteris socialiniuose tinkluose pasidalijo intriguojančia Sigito fotografija, kurioje buvo matoma romantiška atmosfera: žvakės ir vyno taurės. Taip dažnai tobula laikyta pora, tarsi, neoficialiai pranešė apie savo skyrybas.

 Sigitas ir Natalija Martinavičiai.<br> LR archyvo nuotr.
 Sigitas ir Natalija Martinavičiai.<br> LR archyvo nuotr.
 Martinavičių šeima.<br> LR archyvo nuotr.
 Martinavičių šeima.<br> LR archyvo nuotr.
 Sigitas ir Natalija Martinavičiai. <br> LR archyvo nuotr.
 Sigitas ir Natalija Martinavičiai. <br> LR archyvo nuotr.
 Sigitas ir Natalija Martinavičiai. <br> LR archyvo nuotr.
 Sigitas ir Natalija Martinavičiai. <br> LR archyvo nuotr.
 Sigitas ir Natalija Martinavičiai. <br> LR archyvo nuotr.
 Sigitas ir Natalija Martinavičiai. <br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Aug 14, 2018, 10:47 AM, atnaujinta Aug 14, 2018, 11:49 AM

Jau po mėnesio, Sigitas pasidalijo kita nuotrauka. Joje jis įsiamžino su naująja širdies drauge klaipėdiete Edita Rupeikaite. Apie liepos pabaigoje visuomenei pristatytus santykius liudijo ir pakitęs Sigito asmeninių santykių statusas. Mat feisbuko profilyje Sigitas ir Edita draugauti pradėjo dar nuo birželio 12-osios.

Tačiau tai – dar ne viskas. Visai neseniai pradėjo aiškėti kiek audringesnės Natalijos ir Sigito skyrybų priežastys.

Žiniasklaidoje moteris teigė, jog išsiskirti su vyru ją paskatino smurtas. Taip pat moteris antrino, kad apie Sigito išpuolius prieš žmoną liudija jos turimi vaizdo įrašai. Iškalbingas ir šis faktas: teismui buvo perduotos dvi bylos – skyrybų ir baudžiamoji.

Naujienų portalui lrytas.lt susisiekus su Sigitu, verslininkų skyrybų aplinkybės tapo dar labiau miglotos. Vyras teigė, kad rankos prieš žmoną jis niekada nekėlė. Be to, vyras nurodė ir visai kitokias jųdviejų skyrybų priežastis.

„Su žmona skiriamės todėl, nes balandžio mėnesį, iš karto po Velykų, Natalija pasakė, kad turi kitą žmogų ir nori skirtis. Pirmąja nuotrauka socialiniuose tinkluose pasidalijau gerokai vėliau. Ji kitą turėjo jau ankščiau, buvome sutarę skirtis draugiškai“, – teigė jis.

Apskritai, Sigitas įvardija du Natalijos saugomus vaizdinius įrodymus: fotografiją, kurioje matomas perbrėžtas jos pirštas ir vaizdo įrašą.

„Taip, yra vaizdo įrašas, kuriame ji yra pagaunama su meilužiu. Jos sūnus atvyko jos ginti. Buvo konfliktas, kurio metu buvo daug triukšmo ir kalbų. Apie jokį smurtą kalbėti negaliu. Manau, kad žmonės įsivaizduoja, kad smurtas yra žmonos mušimas.

Baudžiamojoje byloje ji neįrodinėja, jog aš ją mušiau. Ji teigia, kad aš stuktelėjau į ranką ir bandžiau paimti jos mobilųjį telefoną. Tačiau apie smurtą šioje byloje kalbama nėra. Aš niekada nesmurtavau prieš moterį. Šiai vaizdo medžiagai yra du metai“, – sakė verslininkas.

Baudžiamąją bylą Sigitas sieja su Natalijos siekiu pasisavinti jų bendrai užgyventą turtą.

„Kai ji pranešė apie skyrybas, sutarėme, kad savaitei aš išvyksiu iš namų. Per šį laikotarpį ji turėjo susitvarkyti reikalus, išsikraustyti. Man grįžus po savaitės, ji nutarė iš namo nebeišvykti. Tada prasidėjo provokacijos ir po kelių savaičių buvo užvesta baudžiamoji byla“, – apie savo versiją pasakojo Sigitas.

„Jos tikslas – pasisavinti namą, skyrybų metu gauti didesnę turto dalį“, – antrino jis.

Pasak Sigito, Natalija su kitu vyru santykius yra nutraukusi. Sigito žiniomis, šiuo metu moteris gyvena su kitu vyru. Lrytas.lt duomenimis, Natalija dar neseniai su nauju mylimuoju, kuris dirba grožio versle, atostogavo Žydrojoje pakrantėje.

Portalui lrytas.lt susisiekus su N.Martinavičiene, ji neslėpė liūdesio. Ją skaudina Sigito žodžiai.

„Nelabai turiu ką komentuoti... veltis į aiškinimus arba aiškinti, kad jis nesmurtavo. Yra vaizdo medžiaga ir teisėjai iš piršto sprendimų neišlaužė.

Tos dabartinės Sigitos versijos man yra juokingos. Pats reklamuojasi su mergina ir seniai su ja gyvena“, – sakė moteris.

S.Martinavičius prakalbo apie kitą vyrą, tačiau Natalija teigia, jog jis pateikė savo susigalvotą versiją.

„Žinot... Žmogui tiek fantazija neša... Nebėra ką pasakyti, tai tegul taip ir lieka.

Skyrybų priežastis yra smurtas. Jam buvo pasiūlyta eiti pas pasichologus, siūliau eiti kartu, bet jis nesutiko. Nemanau, kad reikia veltis į diskusijas. Jis pakomentavo ir tegul taip lieka. Žmogus meluoja žodis po žodžio. Jis teigia, kad nekėlė rankos, bet viskas bus įrodyta“, – tarstelėjo verslininkė.

Vyras metė ir kitus kaltinimus. Neva jo žmona jį kaltina smurtu tik dėl noro prisiteisti turtą. Anot jo, moteris gyvena name, kurį Sigitas įsigijo dar prieš porai susituokiant. Pati Natalija negali patikėti tokiu melu.

„Menamas namas yra dar vis banko nuosavybė, visus bendrus gyvenimo metus nuo pat pradžios mes kartu mokėjome paskolą. Tad tai nėra jo asmeninis turtas įsigytas prieš santuoką“, – teigė N.Martinavičienė.

Primename, kad Ntalija ir Sigitas augina du vaikus: sūnų Matą (11 m.) ir dukterį Sandrą (9 m.). Vykstant skyrybų procesui, vaikai laiką leidžia pas kiekvieną iš tėvų atskirai. Galutinai santykius išsiaiškinti pora tikisi šio mėnesio pabaigoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.