Serialų žvaigždė Edgaras Bechter savo išrinktąją Modestą vedė romantiškoje vietoje

Serialų žvaigždė, aktorius Edgaras Bechter (29 m.) amžiną meilę savo mylimajai Modestai Stonkutei (23 m.) prisiekė romantiškoje vietoje – paplūdimyje, šalia molo Šventojoje.

 Edgaras ir Modesta.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Edgaras ir Modesta.<br> Soc. tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 8, 2018, 3:52 PM, atnaujinta Sep 8, 2018, 5:14 PM

Edgarą gerbėjai atpažįsta iš tokių serialų kaip  „Moterys meluoja geriau...“, „Kam ta meilė?“, „Kriminalistai“,„Pasmerkti“, „Visi vyrai – kiaulės“, o Modestą žino kaip mados ir stiliaus atstovę. Šie du kūrybingi žmonės, ošiant jūrai ir pučiant lengvam vėjeliui, draugų bei artimųjų akivaizdoje šiandien sumainė aukso žiedus.

Naujienų portalui delfi.lt jaunavedžiai atskleidė, kodėl vestuves nusprendė švęsti pajūryje.

„Abu netikime religija, todėl bažnyčia iš karto atkrito. Esame paprasti mirtingieji, todėl, visgi, esame linkę tikėti, jausti, kad yra kažkas didesnio už mus. Be vandens nebūtų gyvybės. Vanduo sudaro mus, iš vandens mes atėjome. Atvažiuodamas prie jūros pasijuntu žemės dulke, bet kartu ji velniškai mane ramina. Jūra man primena kažką amžino ir artimo. Pasižadėsime jūrai“, – naujienų portalui atskleidė jaunavedžiai.

Jiedu susipažino prieš dvejus metus grupės „balú“ klipo filmavimo aikštelėje. Pora tikina, jog meilė atėjo palaipsniui, tačiau neslepia, jog dabar vienas be kito neįsivaizduotų savo gyvenimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.