Skaisgirių dramą vainikuojančią reklamą pareikalauta pašalinti, o Rolandas išdėstė, ką mano

Palangoje – nemenkas sujudimas dėl garsiosios lauko reklamos. O visa istorija verta filmo, kuris netrukus ir bus sukurtas.

Rolandas ir Vaida Skaisgiriai<br>T.Bauro nuotr.
Rolandas ir Vaida Skaisgiriai<br>T.Bauro nuotr.
Prodiuseris Rolandas Skaisgirys su žmona Vaida.<br>D.Umbraso nuotr.
Prodiuseris Rolandas Skaisgirys su žmona Vaida.<br>D.Umbraso nuotr.
Reklama Palangoje.
Reklama Palangoje.
Reklama Palangoje.
Reklama Palangoje.
Sostinės Žvėryno takais į pirmą klasę žingsniavo ir televizijos prodiuserio Rolando Skaisgirio (50 m.) bei televizijos laidų vedėjos Vaidos Skaisgirės (30 m.) sūnus Atas (6 m.).<br>T.Bauras
Sostinės Žvėryno takais į pirmą klasę žingsniavo ir televizijos prodiuserio Rolando Skaisgirio (50 m.) bei televizijos laidų vedėjos Vaidos Skaisgirės (30 m.) sūnus Atas (6 m.).<br>T.Bauras
Naujausios mados namų
Naujausios mados namų
Vaida ir Rolandas Skaisgiriai.<br>LR archyvo nuotr.
Vaida ir Rolandas Skaisgiriai.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Oct 12, 2019, 7:02 AM, atnaujinta Oct 12, 2019, 8:50 AM

Praėjusį pavasarį Lietuvos žiniasklaidą apskriejo žinia, kad prodiuseris Rolandas Skaisgirys (50 m.) skiriasi su žmona televizijos laidų vedėja Vaida Skaisgire (28 m.). 

Priežastis išaiškėjo po to, kai naujienų portalas lrytas.lt paviešino kadrus iš Turkijos, – čia buvo užfiksuota Vaida, atostogaujanti su verslininku, bendrovės „Kauno būstai“ direktoriumi Povilu Loda.

Nuotraukos buvo išties iškalbingos – V.Skaisgirė su palangiškiu Povilu laiką leido romantiškai.

Po tokių vaizdų pats R.Skaisgirys tylėjo ir žiniasklaidos tik prašė palaukti gegužės 21-osios, kai jis pateiks vaizdo reportažą.

Ir ta diena išaušo. Rolandas išplatino vaizdo įrašą be jokio jį lydinčio pranešimo – viską paliko vertinti žiūrovams.

Vaizdo įraše sutampa labai daug detalių iš Rolando ir Vaidos gyvenimo. Pirmiausia vestuvės Barbadose 2013-aisiais, o vėliau – ir visa lrytas.lt aprašyta drama.

Beveik penkių minučių vaizdo įrašas vadinosi „Glostyk Bobiką“. O jo herojai Skaistė ir Girius išgyvena skyrybų dramą, į kurią įsipainioja trečias asmuo, vaizdo įraše įvardintas Barsuku.

Galiausiai serialas baigėsi netikėtai – pagrindiniai veikėjai prisiminė senus gerus laikus ir susitaikę sugulė į lovą.

Viskas tuo nesibaigė. Palangiškiai pastebėjo, kad Vilimiškės pusėje, įvažiavimo į kurortą kelio kairėje, išdygo keistas reklaminis plakatas, kuris skelbia „Vaikučiai, saugokite savo mamytes, nes čia braido Barsukas“.

Lrytas.lt susisiekė su R.Skaisgiriu ir pasiteiravo, ar jis yra tas paslaptingas reklamos užsakovas.

„Ką reiškia aš? Iš tikrųjų nebūtinai tai esu aš...

Galiu pasakyti, kad internetinis serialas „Glostyk Bobiką“ surinko apie milijoną peržiūrų. Tai dabar yra tokia nuomonė, kad galima padaryti ir kino filmą“, – trumpai pakomentavo Rolandas.

Apie kurorto prieigose atsiradusį tokį plakatą Palangos meras Šarūnas Vaitkus išgirdo tik iš „Lietuvos ryto“.

„Pirmasis įspūdis – kažkokie kliedesiai. Šį tekstą galima suprasti kaip vaikų bauginimą jų mamoms kylančiu kažkokiu pavojumi“, – sakė Š.Vaitkus.

Vėliau pasidomėjęs kurorto vadovas sužinojo, kad tokiu originaliu būdu reklamuojamas filmas „Paglostyk Bobiką“.

„Per internetą pasižiūrėjau filmo ištrauką, kuri prasideda keiksmažodžiais ir gašliais vaizdais, akivaizdu, kad jis skirtas suaugusiųjų auditorijai.

Todėl dar labiau keista, kad toks filmas reklamuojamas viešu kreipimusi į vaikus“, – kalbėjo Palangos meras.

Apie be leidimo pastatytą reklamą buvo informuotas savivaldybės Viešosios tvarkos skyrius, kuris pareikalavo, kad reklama kuo skubiau būtų pašalinta.

Apie tai, kad toks plakatas jau iškabintas, nežinojo ir Palangos savivaldybės Architektūros ir teritorijų palanavimo skyriaus vedėjas Žydrūnas Žvirblis.

„Savivaldybės leidimo privačiame sklype esančiai reklamai reikia, jei ją norima eksponuoti mėnesį ar daugiau.

Prašymą suderinti šį plakatą esame gavę spalio 3 dieną. Jam turėjome pastabų, prašėme pataisyti. Matyt, užsakovas nusprendė pakabinti plakatą nelaukdamas mūsų išvados.

Tačiau iki šiol leidimas Palangos savivaldybės teritorijoje iškabinti tokį reklaminį plakatą nėra duotas, todėl jis kabo nelegaliai“, – teigė Ž.Žvirblis.

Tai lrytas.lt patvirtino ir Viešosios tvarkos skyriaus vedėjo pavaduotoja Danutė Mikienė.

„Kiek žinau, ši reklama nebuvo derinta. Visos reklamos yra derinamos, o nelegalios – pašalinamos. Esame tą reklamą užfiksavę, kviesime savininkus ir aiškinsimės. Nes kad ji nesuderinta – tai faktas“, – sakė D.Mikienė.

Po šios žinios lrytas.lt susisiekus su R.Skaisgiriu, jis jau žinojo visą situaciją. Šiuo metu prodiuseris išvykęs, tačiau grįžęs į Lietuvą aiškinsis, kodėl taip nutiko.

„Žinau, kad bando ją pašalinti, bet aš neturiu jokios informacijos. Yra žmonės, kurie dirba ir žino, kokios ten yra sutartys. Man labai sunku dabar ką nors jums paskayti. 

Vienareikšmiškai tai – žodžio laisvės suvaržymas. Grįšiu į Lietuvą ir aiškinsiuosi, kodėl taip yra. Mes tikrai nesavavališkai pastatėme savo reklamą. Kažkokia mistika“, – sakė R.Skaisgirys.

Jis teigė nekalbėjęs su Palangos meru. Turi komandą, kuria pasitiki.

„Mes sudarėme sutartį su kompanija, kuri užsiima reklamomis. Ta kompanija viską rengė. Kadangi iš mūsų pusės tai darė vadybininkai, aš nežinau nei sutarties sąlygų, nei kiek laiko, nei kodėl. Jie sako, kad turi leidimus... Bet dar nesu išsiaiškinęs, tikrai“, – tikino R.Skaisgirys.

 

 

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.