Dizainerės Mildos Grikšaitės-Jankuvienės šeimą aplankė netektis

Kaunietė dizainerė Milda Grikšaitė-Jankuvienė šiuo metu gyvena skaudžiomis nuotaikomis. Moteris neteko savo tėčio Algirdo Grikšo.

 Milda Grikšaitė-Jankuvienė.<br> J.Šuminaitės nuotr.
 Milda Grikšaitė-Jankuvienė.<br> J.Šuminaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 9, 2020, 11:59 AM, atnaujinta Feb 9, 2020, 12:04 PM

Žinia ji pasidalijo šeštadienį socialiniuose tinkluose.

„Šiandien mano gyvenime įvyko tai, kas nutinka beveik visiems, bet niekas to nesitiki ir nelaukia ir tam nėra nei tinkamo laiko, ar amžiaus.

Šiandien atsisveikinau su savo tėčiu. Nors mūsų santykiai buvo labai banguoti ir meilę kartais vienas kitam rodėme savotiškai, visada turėjome artimą ryšį.

Tik dabar, jo netekus supratau tikrąjį tėčio vaidmenį dukrų gyvenimuose. Tai – sergėtojas, globėjas ir gynėjas, o kai buvau maža mergaitė, man jis buvo tikras Superherojus.

Niekada daugiau nesutiksiu tokio, ar bent iš tolo panašaus žmogaus savo gyvenime, bet jo įtaka, padaryta man pradedant muzikiniu skoniu, rūpinimusi tiek dvasine, tiek fizine sveikata ir dar daugeliui dalykų liks kaip dalelė jo“, – feisbuke rašė ji.

Potraukį kurti drabužius dizainerė jautė nuo pat vaikystės. Kai ji buvo dar buvo maža, jos tėvai turėjo siuvyklą, tad joje mergaitė praleistavo išties daug laiko.

Mergaitė dažnai stebėdavo siuvančią mamą, kuri ne tik pati visuomet mėgo puoštis, bet ir išskirtiniais drabužiais rengdavo dukrą.

Tas, nuo pat vaikystės lydėjęs, dėmesys aprangai, noras vilkėti išskirtinės kokybės drabužius su „polėkiu“, Mildą paskatino išmėginti modelio darbą bei vėliau gilintis į mados dizaino paslaptis Vilniaus dailės akademijoje ir Vytauto Dižiojo universitete kartu su Centrinio Lakašyro universitetu Anglijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.