TOP 3 Natalijos Bunkės rekomendacijos ir patarimai taupantiems

Nuo didžiojo – kartą per savaitę – iki kasdienių poreikių patenkinimo – apsipirkimas yra neatsiejama mūsų gyvenimo dalis, tad nenuostabu, kad šiam procesui skiriame nemažai dėmesio. Turime savo mėgstamus produktus, dažnas iš mūsų – ir mėgstamą prekybos vietą, kiti prekes ar paslaugas renkasi pagal tuo metu galiojančias akcijas ar išskirtinius pasiūlymus. Kriterijų gali būti įvairių, tačiau kartais pasirinkimą gali lemti ir rekomendacijos, kuriomis šį kartą dalijasi visiems gerai pažįstama dainininkė ir verslininkė Natalija Bunkė.

Dainininkė ir verslininkė Natalija Bunkė.
Dainininkė ir verslininkė Natalija Bunkė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 30, 2023, 5:00 PM

Neaukoti kokybės dėl kainos – įmanoma

Nors kartais pasakyti lengviau nei padaryti, N.Bunkė teigia, kad jai jau senokai šios dilemos spręsti nebetenka. „Lidl“ ji renkasi ne tik dėl išskirtinio bei itin pamėgto asortimento: pasak jos, šio tinklo parduotuvėse galima rasti tikrai daug puikios kokybės produktų, kurių kaina dažnai yra ženkliai mažesnė nei panašių prekių kituose prekybos centruose.

„Lidl“ parduotuvėse esantis gausus privačių prekės ženklų pasirinkimas suteikia galimybę rinktis tarp įvairių kategorijų prekių, kurios savo kokybe nenusileidžia garsiems vardams, bet yra kur kas pigesnės.

„Aš asmeniškai nesivaikau būtinai žinomų brandų, nes laikausi dviejų taisyklių, kai kalba pasisuka apie kokybę: tikrinu sudėtį ir ypač mėsos ar žuvies atveju – ženklinimą. Jeigu produktai turi tarptautinius sertifikatus, tikrai yra ramiau žinant, ką dedi ant stalo, ką valgys tavo šeima ir tikrai mažiausiai rūpi graži pakuotė ar žinomas vardas,“ – sako N.Bunkė.

Atlikėjos teigimu, šiuo metu ji itin atidžiai skaito ledų sudėtį, nes vasarą be šio deserto tikrai sunku įsivaizduoti. Natalija sako, kad visada atkreipia dėmesį kokia tvarka yra surašyti ingredientai ir, ledų atveju, ji prioritetą teikia tiems, kurių sudėtis prasideda nuo pieno, o ne vandens ar pieno miltelių.

Išskirtinis asortimentas už puikią kainą, arba TOP 3 N.Bunkės rekomendacijos

Ne paslaptis, kad „Lidl“ iš kitų prekybos vietų savo asortimentu. Tai atliepia ir pirkėjai, kurie apklausose pažymi, kad būtent čia jie gali rasti išskirtinių prekių bei produktų už draugišką kainą. N. Bunkė taip pat atskleidžia savo favoritus, kurių važiuoja tik į „Lidl“ parduotuves.

Sūriai. Be sūrio, kaip pažymi atlikėja, ji tiesiog negali gyventi, todėl jo visuomet turi būti šaldytuve. Nuo itališko burrata iki rūkytų varškės, kietųjų sūrių – į „Lidl“ parduotuves jie atkeliauja tiek iš Lietuvos ūkių, tiek ir tiesiai iš sūrių gimtinių – Italijos, Austrijos, Prancūzijos.

Pasak žinomos moters, ją itin džiugina tai, kad norint svečius pavaišinti kažkuo išskirtiniu nebereikia sūrių ar jų gaminių ieškoti specializuotose parduotuvėlėse, o tiesiog nuvykti į artimiausią „Lidl“ parduotuvę ir tikrai aukštos kokybės produktus įsigyti už itin patrauklią kainą, kuri net ir be akcijų yra ženkliai mažesnė nei kitose prekybos vietose.

Grilio patiekalai. Mėgstantiems grilį, kuris vasaros sezonu tikriausiai spragsi nuo ryto iki vakaro, Natalija rekomenduoja išbandyti jau paruoštus „Grill & Fun“ mėsos paplotėlius mėsainiams. Žinoma moteris juokauja, kad tai sutaupo laiko, nereikia terliotis, o skonis niekuo nenusileidžia naminiams. Pasisemti idėjų galima ir aktyvavus „Lidl Plus“ programėlės kuponus, kurie artėjant savaitgaliui dažnai nustebina išskirtiniais pasiūlymais ir drauge pasufleruoja būsimo grilio meniu.

Sultys. Ypač šiltajam sezonui itin aktuali trečioji rekomendacija. Tai „Lidl“ apelsinų sultys, kurios puikiai tinka atsigaivinti, yra sodraus skonio ir, žinoma, tinka įvairiems vaisių kokteiliams. N.Bunkė rekomenduoja sultis, kurios, kaip žiniax, turi gan ilgą galiojimo laiką, įsigyti ir didesnėmis pakuotėmis. Jų kaina yra ženkliai mažesnė, o tai padeda ne tik sutaupyti, bet ir būti ramiam, kad karštą vasaros dieną visada po ranka turėsi kuo atsigaivinti.

Be jau minėtų produktų N.Bunkė kviečia pasižvalgyti ir atrasti temines savaites. Pasak jos, čia galima įsigyti tikrai išskirtinių produktų: nuo įvairiausių kumpių, trumų aliejų bei alyvuogių Italijos savaitės metu iki sūrių, užtepėlių bei desertų, kai parduotuvėse karaliauja gardumynai iš Prancūzijos. Todėl norint nustebinti save ir kitus, nebūtina ieškoti mažų turgelių ar butikinių parduotuvėlių – viskas yra ir arčiau, ir pigiau, nei mums kartais atrodo.

Neprisipirkti niekniekių ir pilno pilvo taisyklė

Žinoma moteris įvardija, jog yra kelios taisyklės, kurios padeda ne tik neprisipirkti niekniekių, bet ir sutaupyti. „Tikrai esate pastebėję, kad, tarkime, „Lidl“ parduotuvės turi vienodą išplanavimą – kitaip sakant, visada žinau, kur kokios prekės yra ir pagal tai susidarau savo pirkinių planą. Tokiu būdu einu ten, kur reikia, netyčia neužsuku į kokį naują ar mano plane nesantį skyrių, kuriame gali laukti pagundos. Taip išvengiu niekniekių pirkimo,“ – šypsosi atlikėja.

Antroji taisyklė, kuria vadovaujasi N.Bunkė, yra niekada neiti apsipirkti tuščiu skrandžiu. Pasak jos, tai ją ne kartą išgelbėjo nuo įvairiausių saldėsių ar užkandžių kerų, kuriems gurgiantis pilvas dažnai negali atsispirti.

„Tikrai ne vienas esame susidūrę su tuo jausmu, kai žiūri į lentynas ir norisi visko. Čia ir dabar. Anksčiau apie tai nė nepagalvodavau, tačiau nuvykus į parduotuvę po sočių pietų ar pusryčių, galiu ramiai susikoncentruoti bei laikytis plano, o mano pilvas neturi įtakos pirkinių krepšeliui,“ – pataria žinoma moteris ir prideda, kad pakanka vos kelių taisyklių, kurios ilguoju laikotarpiu leis ne tik sutaupyti, bet ir padės laikytis visavertės mitybos plano.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.