Po skandalų Laurynas Suodaitis pranešė apie pokyčius savo versle

Lauryno Suodaičio vadovaujama e. komercijos agentūra „Mercurius Digital“ jungiasi prie e. vaistinės „Pinkpharma“, užsiimančios sveikatos ir grožio prekių prekyba. Tikimasi, kad šis sandoris sustiprins komandą e. komercijos srityje ir padės tapti dar konkurencingesniais rinkoje.

 Laurynas Suodaitis.
 Laurynas Suodaitis.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-07-20 19:00

„Susijungimas įvyko dėl abipusio poreikio. Matome didelę naudą dirbant kartu – mes, kaip e. komercijos profesionalai ir „Pinkpharma“, kaip savo srities žinovai ir ekspertai farmacijos versle. Šį projektą planuojame vystyti ir vykdyti toliau ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje“, – teigia „Mercurius Digital“ vadovas L. Suodaitis.

E. vaistinės komanda įsitikinusi, kad šis žingsnis padės sustiprinti pozicijas elektroninės prekybos rinkoje. „Mercurius Digital“ yra stiprūs e. komercijos srityje, mūsų komandos privalumas – žinios farmacijos srityje – išmanome vaistų, kosmetikos rinką, esame užmezgę kontaktus su gamintojais“, – sako „Pinkpharma“ vykdantysis vadovas Mindaugas Kojelis.

„Šis susijungimas padės sustiprinti mūsų, kaip e. vaistinės poziciją. Konceptas, kai iš e. komercijos konsultantų projektuose, išaugame į akcininkus yra viena iš mūsų veiklos krypčių, siekiant kapitalizuoti savo žinias ir patirtį auginant perspektyvius projektus“, – sako L. Suodaitis.

Abi įmonės anksčiau jau yra bendradarbiavusios ir diskutavo apie ilgalaikę galimybę dirbti kartu. Ilgainiui buvo priimtas sprendimas, vietoje e. komercijos agentūros „Mercurius Digital“ samdymo, abejas komandas sujungti siekiant efektyvesnio ir sklandesnio bendradarbiavimo. „Tikime, kad komandoms susijungus, projektas įgaus naują pagreitį“, – sandorį apibendrina L. Suodaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.