Naują šeimos narį įsigijusi stilistė Ieva Swan sulaukė kritikos iš sekėjų: „Tik kaimiečiai perka veislinius šunis“

Stilistės, nuomonės formuotojos Ievos Swan (32 m.) namai vėl pilni džiaugsmo. Moteris įsigijo keturkojį augintinį – karališkosios veislės pudelį, kalytę Megę.

Ieva Swan.<br>Lrytas.lt koliažas.
Ieva Swan.<br>Lrytas.lt koliažas.
Ieva Swan.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Ieva Swan.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Ieva Swan.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Ieva Swan.<br>Socialinio tinklo „Instagram“ nuotr.
Ieva Swan.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Ieva Swan.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 10, 2024, 5:49 PM, atnaujinta Mar 10, 2024, 6:13 PM

Žinoma moteris akimirkomis su naujuoju šeimos nariu pasidalijo socialiniame tinkle „Instagram“. Įrašu ji sutiko pasidalyti ir su lrytas.lt portalo skaitytojais.

„Labas, mano vardas Megė, malonu susipažinti. Man dar tik 2 mėnesiai, tad turėčiau užaugti didesnė, bet tikiuosi pasimatysime čia dažniau, dėmesys man labai patinka“, – po pasidalintu įrašu rašė ji.

Tačiau po įrašu pasipylė ne džiaugsmingi sveikinimai, bet pikti sekėjų komentarai. Žmonės kritikavo Ievą, kodėl ji nesuteikė namų keturkojui iš prieglaudos, kiti negalėjo atsistebėti, kad vos prieš mėnesį netekus mylimos kalytės Molytės moteris iškart įsigijo naują augintinį.

„Žiauru. 1. Ką tik suvažinėjote savo šunį, o jau iš karto keičiate kitu. Kur gedulo laikotarpis? 2. Tik kaimiečiai perka veislinius šunis, kai pilnos prieglaudos verkiančių ir ieškančių namų išmestų paprastų šuniukų . Na ir vertybė..“, – rašė vienas sekėjas.

„Nupirk pavadėlį ir vedžiok su juo! Kad nebūtų jos likimas, kaip Molės“, – pridūrė kitas.

„Keista, kad jums išvis pardavė šunį. Vieno neprižiūrėjot ,pražudėt, tai dabar kito eilė? Koktu. Teisingai kažkas rašė, kad tos jūsų skaitomos psichologinės knygos jums nei kiek ne į naudą. Gaila šuniuko“, – komentaruose dalijosi žmonės.

Primename, kad vasario mėnesį I.Swan neteko savo geriausios draugės, mylimos šunytės Molės, kurią Tenerifėje patrenkė automobilis.

„Ačiū Molei už visas tas akimirkas kartu. Ji man buvo daugiau, nei tik šuo Mano gamtininkė, mano meškėnė, mano geriausia draugė. Labai jos pasiilgsiu..“, – vasario mėnesį socialiniame tinkle rašė Ieva Swan.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.