Saulius Žvirgždas ryžosi pokyčiams: palieka „Delfi“

Naujienų portalo Delfi.lt kūrybos skyriaus vadovo pareigas po 5 metų darbo palieka Saulius Žvirgždas. Žinomas vyras apie tai pranešė socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

Saulius Žvirgždas.<br>Socialinio tinklo „Facebook“ nuotr.
Saulius Žvirgždas.<br>Socialinio tinklo „Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 13, 2024, 9:31 AM

„Atsisveikinimas. Lygiai prieš 5 metus atėjau į didžiausio ir skaitomiausio naujienų portalo rinkodaros skyrių darbuotis kūrybos vadovo pozicijoje. Džiaugiuosi, kiek daug per tą laiką pavyko nuveikti!

Daugybė DELFI.lt, DELFI Plius ir DELFI TV reklaminių ir savireklaminių projektų, šimtai sukurtų garso ir vaizdo klipų, scenarijų, vidinės ir išorinės komunikacijos idėjų, banerių, šūkių ir žinučių. Dar televizijos vinječių, įvaizdinių klipų, ir daug kito mano mėgstamo darbo – kalbėti vaizdais, garsais ir tekstais.

Pridėkime tiesioginio žinių laidos eterio magiją, TV šou projektą ir kelionių laidą. Dabar šis etapas baigiasi. Ačiū kolegoms su kuriais sukūrėm velniškai gerų dalykų!

Dažniausiai tokia situacija apibūdinama terminu „šalių susitarimu“, tad abiem šalims draugiškai paspaudus rankas, prasideda kitas etapas, kurio dar nežinau.

Spėju, kad ši ramybė ilgai nesitęs ir vėl reikės Linkedin’e žymėti „Starting a new position“. Tik ar direktorius būsiu pats sau, ar kažkas kitas – dar pamatysim Už naują būsimą pradžią“, – įraše rašė S.Žvirgždas. 

Po įrašu pasipylė kolegų bei sekėjų palinkėjimai ir padėkos vyrui už nuoširdų darbą.

Naujienų portalui lrytas.lt S.Žvirgždas apie sprendimą palikti minėtą darbovietę daug neatviravo.

„Apie sprendimą, deja, galiu pasakyti tik tiek, kad jis priimtas šalių susitarimu“, – teigė jis.

Pasidomėjus, kokie planai jo karjeroje laukia toliau, vyras neslėpė, kad turi daugybę idėjų, kurioms atėjo metas virsti realybe.

„Toliau ketinu trumpam pailsėti ir kibti į darbus kūrybos srityje. Esu atviras pasiūlymams, be to pats turiu nemažai įvairių idėjų, kurias, ko gero, atėjo metas realizuoti“, – užsiminė vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.