Ant savęs alų leidęs pilti žemaitis uždirbo keturgubai

Socialiniuose tinkluose atsiradus įrašui, kuriame nufilmuotas alumi prausiamas Telšių rajono Nevarėnų miestelio gyventojas Vytautas K. sukėlė ne tik visuomenės, bet ir policijos susidomėjimą.

 Ketvirtadienį komisariate pasirodęs Nevarėnų miestelio gyventojas išreiškė nusistebėjimą, kad jis kažkam parūpo.<br> Stop kadras.
 Ketvirtadienį komisariate pasirodęs Nevarėnų miestelio gyventojas išreiškė nusistebėjimą, kad jis kažkam parūpo.<br> Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Giedra Akavickienė

Jun 23, 2017, 10:41 AM

Antradienį „Facebook“ Telšių rajono gyventojo Deivydo V. paskyroje viešai paskelbtas įrašas, pavadintas „Naujas šampūnas“, kurį peržiūrėję kai kurie internautai nusprendė, kad sugėrovai tyčiojasi iš vyro. 

Kitą dieną policijos pareigūnai bandė surasti alumi išpraustą pilietį, tačiau nepavyko. Vyro artimieji buvo paprašyti perduoti žinią, kad jis kviečiamas į Telšių apskrities vyriausiąjį  policijos komisariatą patikslinti įvykio aplinkybes. 

Ketvirtadienį komisariate pasirodęs Nevarėnų miestelio gyventojas išreiškė nusistebėjimą, kad jis kažkam parūpo. Vytautas K. patikino policijos pareigūnus, kad sugėrovai iš jo nesityčiojo, esą buvo  draugiškai sutarta, kad  vyrai pils jam ant galvos putojantį alutį, o jis už tai gaus keturis „bambalius“ alaus.  

„Padauginome alaus ir sugalvojome  iškrėsti „bajerį““, – tikino patenkintas vyras. 

Beje, alus iš tikrųjų naudojamas grožio pramonėje. Nuo seno tikima, kad išplovus plaukus alumi, jie nustos slinkti, be to,  neskilinės galiukai.  Tad suprantama, kodėl žemaitis nepyksta ant savo draugų. 

Kaip informavo Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Aušra Blaževičienė, skundų dėl patyčių policijoje sulaukiama. Be to, policijos pareigūnai  nuolat stebi tiek socialinių tinklų, tiek įvairių interneto portalų erdvę. 

„Pastebėjus pažeidimų, atvejai būna tiriami – išsiaiškinus įvykių aplinkybes, asmenys patraukiami administracinėn atsakomybėn“, – teigė A. Blaževičienė. 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.