Kada garsios moterys susigundo erotinei fotosesijai?

Vieni žmonės intymumą demonstruoja tik uždaroje namų erdvėje ir drabužius nusimesti drįsta tik aklinoje tamsoje. Kiti nebijo demonstruoti savo kūno trūkumų ir privalumų, mielai dalyvauja erotinėse fotosesijose ir neretai pelno iš to naudos.

Aktorė A.Tamulytė dažniausiai apsinuoginusi pozuoja savo mylimajam, fotomenininkui Raimundui Švilpai. Pora jausmus stiprina erotinėmis fotosesijomis.
Aktorė A.Tamulytė dažniausiai apsinuoginusi pozuoja savo mylimajam, fotomenininkui Raimundui Švilpai. Pora jausmus stiprina erotinėmis fotosesijomis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 26, 2014, 11:39 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 3:38 PM

Aktorė Aurelija Tamulytė ir fotomenininkas Raimundas Švilpa jausmus stiprina erotinėmis fotosesijomis. Pora kartu gyvena penkiolika metų. Rašo  „Lietuvos rytas“.

 Aurelija prisimena, kad prieš kokius aštuonerius metus pajutę, kad tolsta vienas nuo kito, surengė spontanišką erotinę fotosesiją. Taip atsirado fotografijų ciklas su Užupio girtuokliu Saša.

„Aš apsitempiau korsetą, o jis mane glostė plastikine ranka. Mano akyse – skausmas, aistra, ilgesys. Norėjau, kad Raimundas fotografuodamas išgirstų mano sielos šauksmą“, – kalbėjo A.Tamulytė.

Krepšininko Simo Jasaičio žmona Oksana Pikul-Jasaitienė dalyvavo ne vienoje erotinėje fotosesijoje. Dukters pomėgį įsiamžinti pikantiškuose siužetuose palaiko net jos motina Laima.

„Man gražios visos dukters nuotraukos. Oksana fotogeniška, todėl, kai paaugo, pati pasiūliau pasiųsti nuotraukų į agentūrą, kad pasinaudotų galimybėmis“, – yra kalbėjusi Oksanos motina.

Atlikėja Kristina Ivanova labai daug dėmesio skiria savo išorei puoselėti.

Todėl 2010 metais dailias kūno formas ji ryžosi pademonstruoti ir žurnale „Playboy“.

Tiesa, ši fotosesija galėjo pakišti jai koją tapti grožio konkurso „Mis Lietuva“ nugalėtoja.

Kristina dalyvavo šiame konkurse, tačiau pelnė tik „Mis gracijos“ titulą, nes pagal pasaulines konkursų taisykles šaliai negali atstovauti mergina, kuri pozavo apsinuoginusi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.