Mėgstamiausi ledai daug gali pasakyti apie meilužį

Kiekvienas žmogus turi mėgstamus ledus, kurių skonio niekada nepamirš. Tačiau tikriausiai niekas neįtarė, kad mėgstamų ledų skonis gali atskleisti žmogaus įpročius miegamajame. 

Kiekvienas žmogus turi mėgstamus ledus, kurių skonio niekada nepamirš.<br>123rf.com nuotr.
Kiekvienas žmogus turi mėgstamus ledus, kurių skonio niekada nepamirš.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 15, 2015, 1:53 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 3:32 AM

Alanas Hirshas yra skonio bei kvapo tyrimui skirto fondo įkūrėjas. Vieną dieną šis žmogus nusprendė patikrinti, ar mėgstami ledai gali išduoti žmogaus troškimus miegamajame. Portalas milionkobiet.pl pateikė tyrimo apie mėgstamiausius ledus rezulatatus.

Šokoladiniai ledai

Tyrimai atskleidė – žmonės, kurie labiausiai mėgsta šokoladinius ledus, yra puikūs gundytojai. Jų santykiai su partneriu/partnere yra kupini aistros. Tokie žmonės dažnai vadovaujasi savo intuicija. Deja, šie gundytojai mėgsta kelti scenas ir viską dramatizuoti.

Citrininiai ledai

Jeigu jūsų mėgstamiausi ledai yra citrininiai, vadinasi, esate labai aktyvus ir energingas žmogus – taip pat ir lovoje. Jūsų galvoje nuolat sukasi įvairios idėjos, o erotinėms fantazijoms nėra ribų. Tačiau visas seksualines svajones įgyvendinsite tik su savo ištikimu partneriu.

Braškiniai ledai

Jei žmogus renkasi braškinius ledus, galima manyti, kad jis yra labai jausmingas ir nebijo atsiduoti partneriui. Širdies formos braškės – tikras afrodiziakas. Kai žmogus mėgaujasi braškių ledais, galima manyti, kad jis sugeba  ir puikiai vilioti. Braškinių ledų mėgėjai yra spontaniški  meilužiai ir visada pasiruošę įgyvendinti naujus sumanymus.

Bananiniai ledai

Tie, kurie mėgsta bananinius ledus,  tikrai moka nustebinti. Šie žmonės „netelpa į rėmus“, jiems lovoje nėra taisyklių, kurios draustų, ką nors daryti. Tai labai atsidavę meilužiai.

Vaniliniai ledai

Pasirenkantys vanilinius ledus žmonės dažniausiai vadovaujasi protu. Maža tikimybė, kad toks racionalus žmogus pasirinktų spontanišką seksą neįprastoje vietoje, tokie žmonės nemėgsta eksperimentuoti, nes jaučiasi įsipareigoję ir atsidavę partneriui.

Kavos skonio ledai

Stabilumas – štai ką gyvenime ir miegamajame labiausiai vertina šių ledų mėgėjai. Jiems svarbu jaustis patogiai ir užtikrintai. Tokie ledų mėgėjai ypatingai vertina dvasinį santykį su partneriu.

Straciatella ledai

Tai ypač reiklūs meilužiai, kurių netenkina minimumas . Jie nemėgsta įsipareigoti, ypač jei kalba eina apie rimtus santykius ir tyrą meilę. Kita vertus, su tokiu partneriu/partnere niekada neteks liūdėti, kadangi norai ir svajonės labai greit keičiasi ir vis atsiranda naujų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.