Šiaulietė legionieriui sugrąžino kine pamestą piniginę

LKL Oro karaliaus titulą praėjusį savaitgalį laimėjęs „Šiaulių“ puolėjas Travisas Leslie šiandien po treniruotės skubėjo į prekybos centrą „Akropolis“ padėkoti pamestą piniginę grąžinusiai moteriai. 

T.Leslie padėkojo jo piniginę grąžinusiai šiaulietei Danutei.<br>G.Šiupario nuotr.
T.Leslie padėkojo jo piniginę grąžinusiai šiaulietei Danutei.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

2014-03-08 18:04, atnaujinta 2018-02-15 14:31

„Neturėjau daug vilčių, kad pasiseks atgauti dokumentus ir pinigus. Esu laimingas ir dėkingas likimui, kad mano piniginę rado būtent ši sąžininga moteris“, – kalbėjo krepšininkas. 

T.Leslie piniginę pametė trečiadienio vakarą, kai su iš Prancūzijos atskridusia drauge Melissa pramogavo kino teatre „Forum Cinemas“. 

Pora pažiūrėjo trilerio „Non-stop“ premjerą, o po to grįžo į namus. Amerikietis nustėro, pastebėjęs, kad nebėra piniginės: „Joje buvo visi asmens dokumentai, vairuotojo pažymėjimas, banko kortelės, 3000 litų – visas mano gyvenimas“.

Ketvirtadienio rytą T.Leslie vis dėlto nutarė išbandyti laimę ir nuvažiavo į „Akropolį“. Krepšininkas netrukus laimingas šypsojosi, nes kino salę tvarkiusi Danutė buvo suradusi piniginę ir ją grąžino.

Šiandien amerikietis po treniruotės nuvežė šiaulietei Danutei į darbovietę rožę, padėkojo už sąžiningumą ir pasveikino su Tarptautine moters diena. Šiaulių“ kapitonas Darius Pakamanis įteikė moteriai bilietus į rungtynes su „Ventspils“. 

„Esi tikras laimės kūdikis“, – per petį komandos draugui paplojo D.Pakamanis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.