Vilniaus policija sučiupo baltarusę Vilniaus oro uoste apvogusį vyrą

Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnams pro akis nepraslydo 22 m. amžiaus „ilgapirštį“, kuris š.m. liepos 13 d. buvo sulaikytas su vogtais daiktais, kuomet iš įmonės teritorijos, vasaros sezonu pavogė sniego valymo aparatą. Už tai vyrui buvo pareikšti įtarimai įvykdžius svetimo turto vagystę.

 Vilniaus policija sučiupo baltarusę Vilniaus oro uoste apvogusį vyrą.<br> Lrytas.lt fotomontažas
 Vilniaus policija sučiupo baltarusę Vilniaus oro uoste apvogusį vyrą.<br> Lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 10, 2022, 12:01 PM, atnaujinta Aug 10, 2022, 12:07 PM

Įtariamasis darydamas nusikalstamas sveikas, tikėjosi būti nepastebėtas ir likti nenubaustas, tačiau vėl pakliuvo pareigūnams, šį kartą įvykdęs vagystę Vilniaus oro uoste, kai š.m. liepos 24 d. apie 3 val. 30 min. pavogė kuprinę, kurioje buvo 9 000 eurų grynais pinigais, nešiojamas kompiuteris, kompiuterio ekranas, belaidžiai ausinukai bei kiti asmeniniai daiktai.

Kaip jau skelbė lrytas.lt, kuprinė su pinigais ir daiktais buvo pavogta iš baltarusės, kuri tiesiog užmigo oro uoste.

Pareigūnai sulaikė įtariamąjį bei surado kuprinę su nešiojamu kompiuteriu, kompiuterio ekranu, bei kitais asmeniniais daiktas, tačiau „ilgapirštis“ spėjo pasimėgauti prabangiu gyvenimu leisdamas svetimus pinigus naujiems drabužiams.

Už šį nusikaltimą sulaikytajam gresia baudžiamoji atsakomybė dėl vagystės - numatytas laisvės atėmimas iki trejų metų.

Taip pat Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnams trečiadienį pasisekė atskleisti dar vieną, nemažą rezonansą visuomenėje sukėlusį nusikaltimą, kai š.m. balandžio 16 d. „Lidl“ parduotuvėje, Žemaitės gatvėje, Vilniuje, buvo užpultas apsaugos darbuotojas, kuris atlikdamas savo pareigą sulaikydamas „ilgapirštį“ nukrito ant grindinio ir susižalojo galvą, po ko darbuotojas buvo paguldytas į ligoninę.

Pareigūnams atliekant ikiteisminio tyrimo veiksmus, įtariamasis buvo nustatytas bei sulaikytas. Jam pareikšti įtarimai dėl sveikatos sutrikdymo, už tai gręsia laisvės atėmimas iki vienerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.