Katinas nesuklysdamas atspėja, po kuriuo puodeliu paslėptas barškutis (video)

Kad katės turi puikią reakciją – niekam ne naujiena. Jos sugeba tiksliai pamatyti tai, ko žmogaus akis nespėja užfiksuoti. Niujorkietės, „Youtube“ pasivadinusios moonli927, katinas vardu Kido tai dar kartą įrodo. Katinas sugeba tiksliai atspėti, po kuriuo iš staigiai sumaišytų puodelių paslėptas barškutis. Pradžioje priešais katiną maišomi trys, po to ir keturi puodeliai, tačiau gyvūnas nė karto nesuklysta.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 16, 2013, 11:00 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 7:02 PM

Šeimininkė tvirtina, kad jos baltasis katinas Kido šį žaidimą žaidžia pirmą kartą, be jokių ankstesnių dresavimų. Tokiu atveju stebina ne tik greita gyvūno reakcija, bet ir tai, jog jis apskritai supranta žaidimo tikslą – kad reikia pasirinkti būtent tą puodelį, po kuriuo paslėptas barškutis.

Pasak šeimininkės, Kido ji pasiėmė iš prieglaudos, kur jis jau buvo įtrauktas į gyvūnų, kurie bus užmigdomi, sąrašą. Pirmuosius šešis gyvenimo mėnesius Kido buvo du kartus buvusių šeimininkų išmestas į gatvę. „Jie daug prarado, ir tikiu, kad jie tą supras“, - teigia gudraus katino šeimininkė.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.