Sužinok, kokius ledus mėgsta skirtingų Zodiako ženklų atstovai

Suspindus pavasarinei saulei vis dažniau pagalvojate apie saldžią nuodėmę – ledus? Ne jūs vieni! Jei iš daugybės pasirinkimų išrinkti sau ar antrajai pusei gardžiausius sunku, šis tekstas – kaip tik jums. Sužinokite, kokius šaltus gardėsius labiausiai mėgsta skirtingų Zodiako ženklų atstovai. 

Kokius ledus mėgstate jūs?<br>123rf nuotr.
Kokius ledus mėgstate jūs?<br>123rf nuotr.
Jei iš daugybės pasirinkimų išrinkti gardžiausius ledus sunku, šis tekstas – kaip tik jums.<br>123rf nuotr.
Jei iš daugybės pasirinkimų išrinkti gardžiausius ledus sunku, šis tekstas – kaip tik jums.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jun 7, 2015, 7:07 PM, atnaujinta Nov 23, 2017, 8:57 PM

AVINAS 03 21-04 19

Nesvarbu, koks amžius. Visi Avinai širdyje yra vaikai. Jie dievina ledus ant pagaliuko, nes šie jiems primena vaikystę. Kuo saldžiau, tuo geriau – tokia taisykle vadovaujasi šio ženklo atstovai. Ledų Avinai nori visada. Net kai už lango sninga ar lyja.

TAURAS 04 20-05 20

Norite užkariauti Tauro širdį? Pavaišinkite jį ledais, gausiai pagardintais riešutais, vaisiais, įvairiais sirupais, šokoladu ar plakta grietinėle. Šio ženklo atstovai mėgsta viską, kas saldu. Palepinti save gardėsiais jie mėgsta tinkamai – prisėdę jaukioje ledainėje, niekur neskubėdami.

DVYNIAI 05 21-06 20

Šio ženklo atstovai visuomet nori išbandyti ką nors nauja. Tačiau riebūs ir pernelyg saldūs ledai – ne jiems. Jie labiau mėgsta lengvus gardėsius. Pavyzdžiui, kriaušinį šerbetą. Kadangi Dvyniai mėgsta ryškias spalvas, jiems visuomet įtiks ir citrininiai ar apelsininiai šerbetai.

VĖŽYS 06 21-07 22

Vėžys – bene labiausiai nostalgijai pasiduodantis astrologinis ženklas. Todėl jiems geriausiai tinka tai, kas sukelia malonius prisiminimus. Pavyzdžiui, tuos, kuriuos jie valgė praėjusią vasarą atostogaudami pajūryje. Gardūs ledai ir gražūs prisiminimai. Kai gali save tuo palepinti, visai nesvarbu, kad iki kitų atostogų dar marios laiko!

LIŪTAS 07 23-08 22

Šio ženklo atstovai labiausiai mėgsta vadinamu ledų sumuštinius. Kuo didesnis, tuo geriau. Anot Liūtų, su mažais nė neverta prasidėti. Tiesa, nesvarbu, koks gardėsio dydis, jo neliks staigiai. Tad jei norite, kad Liūtas jums duotų paragauti savo ledų, ilgai nedelskite.

MERGELĖ 08 23-09 22

Doros Mergelės labiausiai mėgsta sveikus desertus. Todėl joms labiausiai tinka ir patinka šaldytas jogurtas, pagardintas natūraliomis uogomis ir vaisias, nekaloringas.

SVARSTYKLĖS 09 23-10 22

Tikra tiesa, kad Svarstyklėms visada labai sunku išsirinkti. Tam, kad išvengtumėte ilgų svarstymų, rinkitės vadinamus „twisterius“ – skirtingų vaisinių skonių, susuktos formos ir ant pagaliuko. Ir atrodys skaniai, ir patenkins troškimą paragauti sirtingų skonių ledų.

SKORPIONAS 10 23-11 21

Šio ženklo atstovams tuo pat metu norisi ir kartumo, ir saldumo. Todėl jie labiausiai mėgsta šokladinius ledus su karčiojo šokolado gabaliukais. Skorpionams dar labai svarbu, kad ledai būtų pagaminti iš natūralių sudedamųjų dalių.

ŠAULYS 11 22-12 21

Šauliai mėgsta įvairovę. Jų mėgstamiausi – „tutti frutti“ ledai. Saulėtą dieną jie niekuomet neatsisakys šalto gardėsio su vaisiais.

OŽIARAGIS 12 22-01 19

Šio ženklo atstovų nesužavėsi kažkuo paprastu. Tikrai ne. Ožiaragiams labai svarbi gera kokybė. Klasikiniai, elegantiški, stilingi, kokybiški ledai – štai kas jiems pasaldins širdį. Idealu, jei šaltas desertas – rankų darbo, pagamintas specialiai tik jiems.

VANDENIS 01 20-02 18

Vandeniai nori neįprastų gardėsių. Jų desertai visuomet turi išsiskirti iš kitų. Šio ženklo atstovai neretai patys „sumiksuoja“ tokius neįprastų, skirtingų skonių ledų derinius, kad gali tik stebėtis „ar tai valgoma?“. Įdomiausia tai, kad kai jų kombinacija tampa pripažinta kitų, jie jos nebenori ir ieško naujų skonio derinių.

ŽUVYS 02 19-03 20

Minkšti karameliniai ar zefyro skonio ledai, užlieti šokoladu visuomet patiks Žuvims. Gyvenimas negali būti per saldus, tiesa?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.