70-metė stebina jaunatviška figūra – laikosi kelių taisyklių

Galime lažintis – neatspėtumėte, kiek šiai moteriai metų. 

 Umbrijoje, Italijoje, gyvenanti 70 metų britė N. Williams daugelį nustebino savo mitybos sistema. <br> Socialinių tinklų nuotr.
 Umbrijoje, Italijoje, gyvenanti 70 metų britė N. Williams daugelį nustebino savo mitybos sistema. <br> Socialinių tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 12, 2018, 6:54 AM, atnaujinta Sep 4, 2019, 3:15 PM

Umbrijoje, Italijoje, gyvenanti 70 metų britė Norma Williams daugelį stebina ne tik jaunatviška išvaizda, bet ir savo mitybos sistema. 

Ji niekada nevalgo pietų. Tačiau pusryčiams mielai sukerta saldžią sviestinę bandelę, mėgsta užkandžiauti ne tokiais ir nekaltais užkandžiais, o vakarais sukirsti sočią vakarienę. 

Italijoje gyvenanti britė užsiima būsto nuoma. Su 80-mečiu vyru Laurie gyvenanti N.Williams tikino niekada nesiekusi turėti modelio išvaizdos – ji tik norėjusi turėti figūrą, į kurią būtų malonu žiūrėti. 170 cm ūgio moteris tikino niekada nesvėrusi daugiau nei 60,5 kg. 

N.Williams yra tikra sporto fanė – ji sportuoja septynias dienas per savaitę. O į gausybę žurnalistų klausimų apie mitybą ji atsako taip: jokių pietų, tačiau skanūs pusryčiai ir soti vakarienė su gausybe užkandžių. Juk jai turi pakakti energijos darbui ir sportui!

Atrodytų, tokia mityba visiškai nesuderinama su S drabužių dydžiu, kokiais vilki britė. Tačiau ji tikina, kad tai – jos puikios išvaizdos ir geros savijautos raktas. 

„Daily Mail“ N.Williams atskleidė savo dienos valgiaraštį.

Pusryčiai 

Normos diena prasideda ne nuo kavos ir ne nuo ankstyvų pusryčių prieš darbą – ji griežtai laikosi taisyklės neprikimšti pilvo iš pat ryto, kai organizmas dar nėra pabudęs. Todėl moteris pusryčiauja prieš 12 dienos, o ant jos pusryčių stalo dažniausiai būna sviestinė bandelė su medumi ir dvigubu kapučinu.

Pietūs 

Kadangi tokio dalyko kaip pietūs moteris dienotvarkėje nėra, ji dažniausiai suvalgo kokį nors vaisių – bananą, apelsiną ar kokį sezoninį vaisių. 

Vakarienė

Vakarienei Norma renkasi daug baltymų turintį patiekalą – tai gali būti vištos krūtinėlė ar balta žuvis su brokoliais, šparaginėmis pupelėmis ar kitomis daržovėmis. Patiekalai būna paruošti alyvuogių aliejuje, apibarstyti riešutais ar saulėgrąžomis. N.Williams dievina alyvuogių aliejų ir juo šlaksto kone visus patiekalus. 

Moteris vakarieniauja apie 18 valandą, tačiau po vakarienės dar užkanda riešutų, sausainėlių, traškučių ar kitų gana riebių užkandžių.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų rugsėjo 12 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.