M.Zubas: „Lygiosios – ne šaltas dušas“

VMFD „Žalgiris“ ekipos vyriausiasis treneriui Marekui Zubui po 1:1 pasibaigusių Lietuvos čempionato rungtynių su „Trakais“ buvo apmaudu, kad susikurtų progų nepavyko paversti įvarčiais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 22, 2014, 10:03 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 5:22 AM

„Nemanau, kad lygiosios – šaltas dušas. Nesame laimingi, nes per 90 minučių sukūrėme daugiau progų pelnyti įvartį. „Žalgiris“ kontroliavo žaidimą. Futbole kamuolys kartas nuo karto nepakliūna į vartus. Norint įmušti įvartį, reikėtų, kad jis atsidurtų tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje. Pagal sukurtų pavojingų progų skaičių turėjome pranašumą prieš „Trakus“, - oficialiai Vilniaus klubo svetainei teigė sostinės ekipos vairininkas.

„Žalgirio“ gynėjas Georgas Freidgeimas neslėpė, kad įvartį komanda praleido po jo klaidos.

„Žinojome, kad „Trakai“ stipri komanda. Rungtynėse jie per lengvai kontroliavo kamuolį. Treneris akcentavo, kad „Trakai“ žaidžia ilgais perdavimais, iš gilumos įkirtinėja saugai ir puolėjai. Kaip matėme, įvartis buvo praleistas po ilgo perdavimo. Tuo metu pralaimėjau dvikovą, kamuolio niekas nepasaugojo“, - sakė G.Freidgeimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.