A lygos emocijos: dvi raudonos kortelės ir sutriuškinti „Trakai“

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-17 20:15, atnaujinta 2018-02-14 13:18

Ketvirtadienį baigėsi aštuntasis Lietuvos A lygos turas. Paskutinėse rungtynėse pergalę iškovojo Pakruojo „Kruojos“ futbolininkai, turnyro lentelėje palypėję į ketvirtąją vietą. „Kruoja“ išvykoje 4:1 emocijų kupiname mače sutriuškino „Trakų“ futbolininkus.

„Kruoja“ į priekį išsiveržė dar 33 minutę, kai teisėjas į „Trakų“ vartus skyrė vienuolikos metrų baudinį. Jį realizavo Ričardas Beniušis.

Edgaro Jankausko auklėtiniai dar kartą už galvų susiėmė 64 minutę. Šįkart įvartis į „Trakų“ vartus buvo įmuštas iš standartinės situacijos, kai baudinį realizavo Youbu Thome'as.

Beje, iš pradžių mušti baudinį ėjo Donatas Strockis, tačiau treneris nurodė prie kamuolio stoti Y.Thome'ui. Šis ekipos neapvylė.

Daugybė emocijų pasipylė 80 minutę, kai „Trakai“ įmušė įvartį, o netrukus varžovą užsipuolęs „Kruojos“ vartininkas Martynas Matuzas prieš save išvydo antrąją geltoną kortelę.

M.Matuzas dar ilgokai ginčijosi su teisėju ir užtruko, kol paliko aikštę. „Kruojos“ komandoje į vartus stojo aikštės žaidėjas Robertas Vėževičius. Kodėl „Kruoja“ į vartus neleido kito vartininko, o į šią poziciją siuntė aikštės žaidėją,  - neaišku.

Įvartį įmušė Tadas Labukas.

„Trakai“ iškart ėmė spausti svečius, tačiau įmušti ir išlyginti nesugebėjo. O 90 minutę dar ir prisidirbo – Justinas Januševskis gavo raudoną kortelę ir leido „Kruojai“ mušti dar vieną vienuolikos metrų baudinį. R.Beniušis išnaudojo progą – 3:1.

Trečiąją teisėjo pridėto laiko minutę R.Beniušis užregistravo savo „hattricką“ - 4:1.

„Trakai“ – Pakruojo „Kruoja“ 1:4. T.Labukas (82)/ R.Beniušis (33 - 11 m baudinys, 90 - 11 m baudinys, 90+3 min.), Y.Thome'as (64).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.