A lyga: „Stumbras“ auklėjo „Šiaulius“, „Atlantas" trypė „Trakus“

„Stumbro“ ir „Šiaulių“ mačas.<br>M.Patašiaus nuotr.
„Stumbro“ ir „Šiaulių“ mačas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 28, 2015, 2:50 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 12:46 AM

Šeštadienį prasidėjo 2015 metų Lietuvos futbolo A lygos sezonas. Savo debiutą puikia pergale pradėjo Kauno „Stumbro“ futbolininkai. Jie savo aikštėje pademonstravo rimtą pranašumą prieš „Šiaulius“ ir juos nugalėjo 3:1.

„Stumbras“ per 34 minutes įmušė tris įvarčius ir kūrė vieną po kitos pavojingas atakas, kol „Šiaulių“ komanda tik stebėjo, kas vyksta.

Pirmasis įvartis į „Šiaulių“ vartus skriejo dar 13 minutę, kai svečiai nesusitvarkė su situacija po kampinio. Kai „Šiaulių“ vartininkas atmušė kamuolį, jis nusileido baudos aikštelės prieigose prie Eriko Skripkino. Šis iškart smūgiavo į vartus ir išvedė „Stumbrą“ į priekį – 1:0.

23 minutę „Šiauliai“ ir vėl prastai pasirodė po standartinės situacijos. Šįkart įvartį įmušė Audrius Račkus, kuriam galimybę smūgiuoti dovanojo gynėjai. Pastarieji nesugebėjo užtikrintai žaisti, kai „Stumbras“ skersavo kamuolį.

34 minutę apie sugrįžimą į aukščiausiąją lygą pranešė Artūras Rimkevičius. Rezultatyviausias 2012 metų A lygos žaidėjas Povilą Valinčių patikrino smūgiu iš toli – 3:0.

76 minutę „Šiauliai“ skirtumą sumažino, kai Ramūnas Radavičius realizavo 11 metrų baudinį.

Kitose rungtynėse Klaipėdos „Atlantas" triuškinamai krikštijo į „Trakus“ atvykusį trenerį Valdą Urboną. „Atlantas“ 5:1 sutrypė „Trakus“.

Trakai“ į priekį išsiveržė pirmieji, kai 23 minutę įmušė Lukas Kochanauskas. Andrejus Paniukovas įmušė „į rūbinę“, išlyginęs rezultatą 42 minutę.

57 minutę jis įmušė antrąjį savo įvartį, o 70-ąją fiksavo „hattrick'ą“, o 82-ąją – ketvirtąjį įvartį.

65 minutę pasižymėjo Maksimas Maksimovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.