Prieš Tautų lygos mačą su Rumunija – rekomendacija pirkti bilietus viešbutyje

Siekdami, kad žiūrovai, ketvirtadienį atvykę į futbolo Tautų lygos mačą Lietuva – Rumunija, jaustųsi patogiai ir saugiai, organizatoriai pateikė rekomendacijų. Ypatingas dėmesys skiriamas bilietus įsigijusiems žiūrovams su negalia.

Lietuvos futbolo rinktinė žais Tautų lygos mačą su Rumunija<br>D.Umbraso nuotr.
Lietuvos futbolo rinktinė žais Tautų lygos mačą su Rumunija<br>D.Umbraso nuotr.
Lietuvos futbolo rinktinė žais Tautų lygos mačą su Rumunija<br>kiti
Lietuvos futbolo rinktinė žais Tautų lygos mačą su Rumunija<br>kiti
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 11, 2018, 2:00 PM

Lietuvos futbolo federacija (LFF) pasirūpino, kad Tautų lygos rungtynes Vilniuje patogiai galėtų stebėti žiūrovai su negalia. Patekti į jiems numatytas vietas LFF stadiono VA sektoriuje jie galės pro VIP įėjimą iš Stadiono gatvės pusės, per LFF būstinę pasikėlę specialiu keltuvu. Kiekvieną žiūrovą su negalia galės lydėti vienas asmuo.

Visiems žiūrovams rekomenduojama atvykti gerokai anksčiau prieš mačą, kuris prasidės 21.30 val. Stadiono vartai bus atverti jau nuo 20 val., kai prasidės pramogos sirgalių zonoje.

Organizatoriai taip pat atkreipė dėmesį, kad pigiausius bilietus į Pietų sektorius (PA, PB, PC, PD) įsigiję žiūrovai dėl griežtų saugumo reikalavimų vaišintis maistu ir gėrimais galės tik savo sektoriuje.

Lietuvos rinktinės aistruoliams, kurie dar neturi bilietų, patogumo sumetimais organizatoriai juos įsigyti pataria anksčiau. Prieš pat mačą bilietus bus galima įsigyti ne LFF stadione, o netoliese esančiame viešbutyje „Panorama“. Bilietus taip pat galima įsigyti internetu.

Organizatoriai rekomenduoja atvykstantiems į rungtynes naudotis visuomeniniu transportu arba pavėžėtojų paslaugomis.

Tautų lyga – turnyras, organizuojamas pirmą kartą. Joje visos 55 Europos futbolo asociacijų sąjungai (UEFA) priklausančių valstybių rinktinės pagal reitingą buvo suskirstytos į keturis divizionus. Lietuva drauge su Juodkalnija, Rumunija ir Serbija žaidžia C diviziono 4 grupėje. Jos nugalėtoja pateks į diviziono pusfinalį, kuriame tęs kovą dėl vienintelio kelialapio į 2020 metų Europos čempionatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.