EUROLYGA 2023

Lietuvos išeivijos krepšinio deimantas N. Indrušaitis žais buvusioje M. Buzelio mokykloje

Praėjusią vasarą Nojus Indrušaitis su Lietuvos šešiolikmečių rinktine iškovojo Europos čempionato aukso medalius, pateko tarp 5 geriausių čempionato žaidėjų, o 2022-ųjų gruodį pranešė, kad baigęs vidurinę mokyklą žais „Iowa State“ universitete.

Nojus Indru<br>FIBA.com nuotr.
Nojus Indru<br>FIBA.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-07-18 23:13, atnaujinta 2023-07-18 23:16

Visgi viskas nėra taip paprasta ir N.Indrušaitis keis mokyklą, kurioje žais krepšinį.

Socialiniame tinkle „Instagram“ jaunasis lietuvis pranešė, kad pabaigti mokyklos ir kartu mokyklos krepšinio karjeros vyks į „Brewster Academy“ mokyklą, kurioje prieš persikeldamas į „Sunrise Christian Academy“ žaidė ir Matas Buzelis.

Nojus Indrušaitis praėjusią vasarą vykusiame U16 Europos čempionate rinko po 15,1 taško ir 4,6 atkovoto kamuolio.

Išeivijos lietuvis šiemet buvo pakviestas į U18 Lietuvos rinktinę, kuri taip pat žais Europos čempionate.

ESPN šiemet sudarė jaunųjų JAV moksleivių reitingą, į kurį papuolė 100 jaunųjų krepšininkų. Minėtajame reitinge buvo ir N.Indrušaitis, kuriam buvo skirta 83-čia vieta.

Lrytas.lt perspektyviausių septyniolikmečių reitinge, kuris buvo sudarytas pagal tuos trenerius, kurie geriausiai ir arčiausiai pažįsta jaunuosius krepšininkus, N.Indrušaičiui buvo skirta trečioji vieta, žiūrint į ateities perspektyvas vyrų krepšinyje.

Apklaustieji specialistai išskyrė N.Indrušaičio elitinius sugebėjimus žaisti vienas prieš vieną, aukštą krepšinio intelektą ir gerą individualią gynybą.

Anksčiau „Brewster Academy“ mokykloje yra žaidęs 3 kartus NBA žvaigždžių dienos dalyvis ir „Cleveland Cavaliers“ lyderis Donavanas Mitchellas, „San Antonio Spurs“ gynėjas Devonte Grahamas, naujasis „Chicago Bulls“ puolėjas Torrey Craigas ir „Toronto Raptors“ puolėjas Willas Bartonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.