Atsinaujinęs „Stilius“ – skaitomiausių žurnalų penketuke

Lietuvos legenda nuo 1997 m. – taip tituluojamas savaitinis žurnalas „Stilius“ skaitytojus pasitinka gerokai atsinaujinęs savo išvaizda ir turiniu.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 21, 2020, 5:12 PM

Remiantis naujausiais skaitytojų auditorijos tyrimais (KANTAR, 2020) žurnalas „Stilius“ šiais metais šoktelėjo net dviem pozicijomis aukštyn ir pateko į populiariausių 2020 m. Lietuvos savaitraštinių leidinių penketuką. Šiemet vidutinė žurnalo skaitytojų auditorija paaugo net 16,12 proc. nuo 73,9 tūkst. iki 88,1 tūkst. Didžiausias auditorijos augimas pastebimas 16-24 amžiaus skaitytojų grupėje – net 26 proc., o 35-44 m. amžiaus grupėje – 11,36 proc. Tai džiugina ir įkvepia žurnalo kūrėjus.

„Naujos rubrikos, gerokai praplėstas temų spektras, netradicinis požiūris ir drąsūs sprendimai tapo varikliu visos komandos, kurią pastaraisiais metais papildė daug naujoviškai mąstančių fotografų, stilistų, po pasaulį pasklidusių laisvai samdomų žurnalistų, turinčių didžiulę patirtį. Ieškojome naujo veido „Stiliui“, bet tuo pačiu negalėjome per daug nutolti nuo jau tikra legenda Lietuvoje tapusio žurnalo formato.

Tačiau modernūs maketai, išraiškingos fotografijos ir kitoks žvilgsnis į tradicinį gyvenimo būdo leidinio formatą, leido mums atrasti naujų skaitytojų ir parodyti esamiems, kad nestovime vietoje, o žengiame koja kojon su laikmečiu“, – sako 30 tūkst. tiražu antradieniais pasirodančio „Stiliaus“ kūrėjų komandai vadovaujantis Edvardas Žičkus.

Naują žurnalo numerį kiekvieną antradienį galite rasti prekybos centruose, spaudos platinimo vietose ir internetinėje parduotuvėje „Barbora“. Skaitytojai įvertino ir tai, kad pamėgto žurnalo kaina – vis dar tik 1 euras.

Prenumeruoti žurnalą „Stilius“ galite www.lrytas.lt/prenumerata/.

KANTAR Spaudos auditorijos tyrimas 2020, apklausta 1860 16m.+ amžiaus Lietuvos gyventojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?