2013-ųjų akinių mados: nuo klasikos iki ekstravagancijos

Nors lauke vis dar spaudžia šaltukas, antradienio popietę garsūs žmonės susibūrė susipažinti su karščiausiomis 2013 m. pavasario ir vasaros prestižinių akinių kolekcijomis.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Jan 29, 2013, 7:28 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 12:20 AM

Panašu, kad ir šiuo šiltuoju metų laikotarpiu vyraus jau klasika tapę aviatoriaus stiliaus bei, vadinamieji, „hipsteriški“ ir „lenono“ akiniai. Tačiau renkantis akinius nuobodžiauti neteks: akinių rėmelių spalvos varijuoja nuo klasikinės juodos iki salotinės, rožinės, žydros ar ryškiai raudonos.

Spalvingi ryškūs raštai jau nebėra „ant bangos“. Tokius akinius siūlo vieninteliai „Ray Ban“. Užtat gepardų kailio raštais margintus akinių rėmelius siūlo įsigyti „D&G“, „Persol“, „Prada“, „Burberry“ dizaineriai. Tiesa, „D&G“ mados namai tokio stiliaus akinius gamina jau seniai. Gyvūnų kailio raštai – tai skiriamasis „D&G“ bruožas.

„D&G“, „Prada“ ir „Versace“ šiam sezonui pasiūlė įsigyti akinius, dekoruotais baroko elementais. „Versace“ naujoji akinių nuo saulės kolekcija išsiskiria dar ir tuo, kad vyrauja akiniai, permatomo plastiko rėmeliais.

„Vogue“ naujojoje kolekcijoje pristatomas stilius, kuriame derinamos patrauklios iš praeities ateinančios linijos ir žvitrus šiuolaikinio gyvenimo dinamiškumas, o taip pat pastebimas moteriškumo ir ironijos žaismas.

Ekstravagancijos mėgėjams nusivilti taip pat neteks. „Prada“ šiam sezonui siūlo įsigyti akinius, akmenukais inkrustuotais rėmeliais. Nemažai akinių gamintojų pristatė netaisyklingo penkiakampio formos akinius.

Pasimatuoti, o gal ir išsirinkti, akinius nepraleido progos būrys ir kitų žinomų žmonių: Rosita Čivilytė, Vytautas Šapranauskas, Ingrida Kazlauskaitė, Kristina Ivanova, Asta Valentaitė, Mantas Petruškevičius, Aleksandras Pogrebnojus su žmona Monika ir kiti.

Susirinkusieji galėjo apžiūrėti „Ray Ban“, „Vogue“, „Oakley“, „Persol“, „ Oliver Peoples“, „Arnette“, „Revo“, „Burberry“, „Dolce & Gabbana“, „Prada“, „Versace“, „Polo Ralph Lauren“ ir kitų garsių akinių gamintojų prekes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.