Figūros tipas atskleis ne tik jūsų asmenybės, bet ir lieknėjimo paslaptis

Visi turime skirtingus figūrų tipus. Natūralu, kad ir riebalai, atsižvelgiant į figūrą, kaupiasi skirtingose vietose. Pasižiūrėję į veidrodį ir įvertinę savo figūrą, jums bus paprasčiau suvokti, kaip atsikratyti nereikalingų kilogramų, be to šį tą galite sužinoti ir apie savo asmenybę, žada healthylifetricks.com.

Pasižiūrėję į veidrodį ir įvertinę savo figūrą, jums bus paprasčiau suvokti, kaip atsikratyti nereikalingų kilogramų, be to šį tą galite sužinoti ir apie savo asmenybę.<br>123rf nuotr.
Pasižiūrėję į veidrodį ir įvertinę savo figūrą, jums bus paprasčiau suvokti, kaip atsikratyti nereikalingų kilogramų, be to šį tą galite sužinoti ir apie savo asmenybę.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 22, 2017, 1:31 PM, atnaujinta Apr 9, 2017, 2:04 PM

1. Obuolio figūros tipas

Šios figūros savininkai turi dailias kojas ir sėdmenis, o riebalai linkę kauptis krūtinės, žastų, net pečių srityse, ant pilvo. Tokios figūros moterys paprastai turi dideles krūtis, platesnius pečius, platų juosmenį, bet siaurus klubus.

Asmenybės bruožai

Šią figūrą turintys žmonės paprastai turi stiprius lyderystės įgūdžius, yra nepriklausomi, atsakingi, greitai priimantys sprendimus. Tačiau dėl to gali patirti nemažai streso, o tai gali pakenkti širdžiai.

Mityba

Jums svarbu įtraukti į racioną daug ląstelienos turinčių produktų. Pusryčiams rinkitės šviežių vaisių. Sumažinkite gyvulinės kilmės riebalų savo racione. Verčiau rinkitės liesą mėsą. Į racioną įtraukite sojos, žuvies, riešutų. Gerkite daug skysčių: vandens, žolelių arbatų.

2. Stačiakampio figūros tipas

Deja, tačiau šios figūros savininkams nepasisekė, mat riebalai kaupiasi visame kūne, tokie žmonės paprastai atrodo platūs. Ekspertai teigia, kad tokiems asmenims antsvorio atsikratyti turėtų padėti kardio treniruotės. Taip pat reikalingos ir ištvermės treniruotės, tai padės išlaikyti raumenų tonusą bei paspartinti medžiagų apykaitą.

Asmenybės bruožai

„Stačiakampiai“ – intravertai, linkę į meną ir mokslą. Užsidarę, susitelkę į save. Uždarumas, nemokėjimas reikšti emocijų gali pastūmėti tokius asmenis į depresiją, savigraužą, o bloga nuotaika gali būti malšinama maistu.

Mityba

Į savo racioną įtraukite daugiau sveikųjų riebalų, pavyzdžiui, avokadų. Taip pat labai svarbu valgyti žuvies, riešutų, kitų baltymų, vaisių ir daržovių.

3. Kriaušės figūros tipas

Tokie asmenys, dažniausiai moterys, turi plačius klubus, plonas rankas. Jų viršutinė kūno dalis paprastai būna labai smulki. Riebalai kaupiasi ant šlaunų, sėdmenų. Jų atsikratyti būna itin nelengva. Todėl dažniausiai tokiam figūros tipui skiriama nemažai pratimų apatinei kūno daliai treniruoti, sustangrinti.

Asmenybės bruožai

Tokie žmonės išsiskiria rūpestingumu, yra užjaučiantys ir jautrūs. Yra labai empatiški. Jautrumas viso pasaulio problemoms gali tapti nervų sistemos priešu.

Mityba

Jums negalima vartoti maisto, kuriame gausu krakmolo, pavyzdžiui, bulvių. Turėtumėte vengti riebalų. Bent kartą per dieną valgyti vaisių. Į racioną taip pat įtraukite pomidorų ar šviežių pomidorų sulčių.

4. Smėlio laikrodžio figūros tipas

Apie šią figūrą svajoja visos moterys, tikriausiai todėl, kad toks figūros tipas laikomas gracingumo standartu. Deja, tokį figūros tipą turintieji taip pat neišvengia riebalų kaupimosi ant šlaunų, sėdmenų, o kartais ir juosmens. Sportuojant „smėlio laikrodžiams“ reikėtų stiprinti tiek rankas, tiek kojas, tinkama užsiimti aerobika.

Asmenybės bruožai

Tai linksmi, aktyvūs, bendraujantys, komunikabilūs žmonės, lengvai prisitaikantis bet kokioje grupėje žmonių. Tačiau kartais gali būti linkę persistengti, todėl tokiems asmenims būtina derinti polsio ir aktyvios veiklos rėžimą.

Mityba

Jums reikėtų atsisakyti saldumynų, nepiktnaudžiauti avokadais ir riešutais. Į racioną įtraukite liesos mėsos, kiaušinių, šiek tiek pieno produktų, daug daržovių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.