L. Lavaste ir D. Meiželytė atvirai prabilo apie viešumo kainą

Prašymai padėti materialiai, užgauliojimai ar netgi grasinimai nužudyti. Kai kuriems žinomiems žmonėms tai tampa kasdienybe.

Žurnalistė L. Lavaste (kairėje) ir atlikėja D. Meiželytė patiria išpuolių.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Žurnalistė L. Lavaste (kairėje) ir atlikėja D. Meiželytė patiria išpuolių.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Vykintė Budrytė

May 30, 2013, 6:00 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 2:46 AM

Šįvakar LNK laidoje „Valanda su Rūta” bus kalbama apie nemalonius dalykus, nutinkančius žinomų žmonių gyvenime, ir net realius pavojus, su kuriais kartais tenka susidurti.

Dienraščio „Lietuvos rytas” žurnalistė Laima Lavaste nuo tada, kai ėmėsi rašyti apie vadinamąją pedofilijos bylą, sulaukė ne vieno grasinimo susidoroti. Kai kurie jų buvo itin tiesmuki: „Dar rašysi – pakasime.”

Laidoje dalyvaus ir verslininkas Žilvinas Grigaitis. Jis tikina, jog dažniausiai nekreipia dėmesio į tai, ką apie jį rašo interneto komentatoriai.

Tačiau kai žiniasklaidoje pasirodė pranešimai apie jo vestuves su lietuvių kilmės australe, prodiuserių kompanijos ir nekilnojamojo turto bendrovių Australijoje, Amerikoje bei Lietuvoje savininke Elle Martin, pasipylė itin įžeidūs komentarai. Kai kuriuose jų buvo grasinama mirtimi.

Dėl vieno jų verslininkas kreipėsi į policiją. Piktas komentatorius buvo surastas. Paaiškėjo, jog tai jaunas vaikinas. Netrukus pas Ž. Grigaitį prisistatė jo tėvai ir ėmė maldauti, kad verslininkas nesikreiptų į teismą.

Dainininkė Gintarė Karaliūnaitė laidoje pasakos, kad jos žinomumas sugriovė šeimą.

O atlikėja Donalda Meiželytė mano, jog dėl to, kad yra žinoma, jai sunku susirasti antrąją pusę.

„Aš esu viena todėl, kad daugybė naujų pažįstamų su manimi bendrauja dėl naudos”, – laidoje sakė D. Meiželytė. Buvusi politikė pasakojo, kad iš vyrų dažnai sulaukia komplimentų. Tačiau po jų neretai pasipila prašymai padėti finansiškai ar bandymai pasinaudoti jos pažintimis.

Kaunietis dainininkas Aleksandras Ivanauskas-Fara laidoje įvardijo savo puikių šeiminių santykių paslaptį. 36 metus kartu su žmona Rima gyvenantis grupės „Rondo” lyderis sakė, kad jo antroji pusė – be galo protinga moteris. Kai grupė buvo šlovės viršūnėje, Rima į koncertus vykdavo kartu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.