V. Putino dukterys: kas slepiasi už paslapties šydo?

Nors Rusijos prezidento Vladimiro Putino vardas naujienose pasirodo beveik kasdien, apie jo asmeninį gyvenimą žinoma itin nedaug. Nuo visuomenės žvilgsnių itin saugomos ir dvi prezidento dukterys: 27-erių Marija ir 25-erių Jekaterina, rašo bussinessinsider.com.

Nors Rusijos prezidento Vladimiro Putino vardas naujienose pasirodo beveik kasdien, apie jo asmeninį gyvenimą žinoma itin nedaug. Nuo visuomenės žvilgsnių itin saugomos ir dvi prezidento dukterys: 27-erių Marija ir 25-erių Jekaterina.<br>AOP
Nors Rusijos prezidento Vladimiro Putino vardas naujienose pasirodo beveik kasdien, apie jo asmeninį gyvenimą žinoma itin nedaug. Nuo visuomenės žvilgsnių itin saugomos ir dvi prezidento dukterys: 27-erių Marija ir 25-erių Jekaterina.<br>AOP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 3, 2012, 9:29 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:43 PM

Jų niekada neužfiksavo Rusijos žiniasklaidos fotografai ir net sakoma, kad šių moterų turbūt nebūtų galima atpažinti net prasilenkus gatvėje. Jekaterina ir Marija kruopščiai saugomos Rusijos vyriausybės ir net buvo mokomos namuose, kad mokykloje nekiltų bėdų dėl į politikos olimpą iškilusio tėvo.

Vis tik jų saugumas – itin populiari tema Rusijos tinklaraščiuose. Nors didžioji dalis žinių apie prezidento dukteris tėra gandai, apie jas žinoma tiek:

- jos bendrauja su italų ministro premjero Silvio Berlusconi dukterimi Barbara. Pagal 2002-aisiais publikuotą „The St. Petersburg Times“ straipsnį, merginos kartu atostogavo Sardinijoje.

- 2010-aisias buvo kalbama, kad Jekaterina ištekėjo už savo ilgamečio draugo, Pietų Korėjos valdininko. Kremlius šiuos gandus greitai paneigė, tačiau jiems ir vėl iškilus į viešumą juos darkart paneigė Jekaterinos draugo tėvas. Vis tik patvirtinta, jog jie susipažino vakarėlio Maskvoje metu ir susitikinėjo apie dešimt metų.

- Dar mažiau žinoma apie Marijos asmeninį gyvenimą, tačiau, anot Olandijos ir Rusijos žiniasklaidos, ji susitikinėja su olandu Joritu Faassenu, bendradarbiaujančiu su „Gazprom“. Šią naujieną pranešė ir „The New York Times“.

- 2005-aisiais naujienų portalas pravda.ru pranešė, kad merginos pradėjo mokytis Sankt Peterburgo universitete, kur Marija studijavo biologiją ir geologiją, o Jekaterina – orientalistiką. Nors paskaitos prasidėjo dar prieš pasirodant straipsniui, nė vienos iš prezidento dukrų universitete niekas nepastebėjo.

- Jų buvimo vieta šiandien nėra žinoma. 2012-ųjų gegužę „The New York Times“ rašė apie V. Putino žmoną Liudmilą: „Jų dukterys universitete mokėsi su netikromis pavardėmis ir didžioji dalis bendramokslių nežinojo tikrųjų merginų asmenybių. Net dabar nežinoma, kur jos gyvena ir ar dirba.“

Tai – beveik visa žiniasklaidai žinoma informacija apie Rusijos prezidento dukteris. To net negalima palyginti su nuolatinėmis naujienomis apie JAV prezidento Baracko Obamos dukteris. Net jei Rusijoje žiniasklaidos cenzūra itin griežta, daugelis žurnalistų stebisi, kad naujienose V. Putino dukterys tiesiog neegzistuoja.

Jei neseniai pasirodęs reportažas apie V. Putino turtą, kurį sudaro daugiau nei vienas milijardas JAV dolerių banke bei asmeninis lėktuvas, atskleidžia tiesą, galima tikėti, jog Jekaterina bei Marija gyvena išties patogiai, kur jų nepasiekia nei objektyvai, nei mikrofonai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.