M. Carey vėl mėgaujasi gerbėjų dėmesiu (video)

Neseniai iš trumpo koncertų turo Australijoje sugrįžusi dainininkė Mariah Carey sulaukė daug dėmesio. Melburno paplūdimiuose ji mėgavosi karščiu vilkėdama ryškiai raudoną bikinį, o jos nuotraukas aptarinėjo ne tik JAV pramogų žiniasklaida. 42 metų dainininkė vėl sukėlė susižavėjimo bangą ir sulaukė gausybės komplimentų dėl savo kūno linijų.

M. Carey - vėl dėmesio centre. Dainininkė sutiko tapti populiaraus televizijos šou „American Idol“ komisijos nare. Šalia jos sėdi aktorės Nicole Kidman vyras, muzikantas Keithas Urbanas.<br>"Reuters"
M. Carey - vėl dėmesio centre. Dainininkė sutiko tapti populiaraus televizijos šou „American Idol“ komisijos nare. Šalia jos sėdi aktorės Nicole Kidman vyras, muzikantas Keithas Urbanas.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-11 13:42, atnaujinta 2018-03-13 21:36

Po Naujųjų metų šventės Australijoje M. Carey surengė du pasirodymus, o laisvalaikį puikiai leido su vyru.

Grįžusi į Kaliforniją M. Carey sėdo į populiaraus televizijos šou „American Idol“ komisijos narės kėdę ir su kitomis garsenybėmis dabar aktyviai dalyvauja šou pristatymuose.

Stebėdami pokalbius su M. Carey įvairiose televizijos laidose ir ištraukas iš jos koncertų dainininkės gerbėjai žavisi jos išvaizda, apranga ir valia. Juk pagimdžiusi dvynius moteris atsikratė daugiau negu 30 kilogramų svorio ir vėl dėvi to paties dydžio drabužius, kaip ir prieš nėštumą.

M. Carey sėkmė išgarsino mitybos ir mankštos specialistę Jenny Craig. Dainininkė ir toliau dirba su šia specialiste, kurios programos padeda išlaikyti grakščias klubų linijas ir plokščią pilvą, praėjus dviem metams po gimdymo. M. Carey atvaizdai puošia vieną žurnalo viršelį po kito.

Ji pasakojo, kad daug svorio neteko vos per pusmetį nuo sūnaus Moroccano ir dukters Monroe gimimo. „Vien per pirmąją savaitę netekau 18 kilogramų... tai buvo vien vanduo, kuris buvo susikaupęs mano kūne. O kai pradėjau valgyti ir sportuoti pagal programą, netekau mažiausiai 15 kilogramų iš antsvorio, kurio norėjau atsikratyti“, - patirtimi dalijasi muzikos žvaigždė.

Moteris prisipažįsta supratusi, kad 90 procentų atsikratyto svorio neteko dėl tinkamos mitybos. M. Carey JAV žurnalistams pasakoja, kad per nėštumą jautėsi lyg balionas: „Priaugau 70 svarų (apie 32 kilogramus. - Red.). Tačiau žiūrint į nuotraukas, kuriose aš esu nėščia, norisi sakyti: „Oho, ji priaugo 9000 svarų (4 tonas. - Red.).“

Konsultantė Jenny Craig dainininkę privertė negalvoti apie svorį. Svarbiausia buvo gera savijauta, kurią suteikė tinkamai parinkta mityba ir pratimai. M. Carey sako, kad po gimdymo jautėsi įkalinta savo kūne, nes negalėjo judėti taip, kaip norėjo.

Pagal mitybos specialistų sudarytą programą M. Carey per dieną galėjo suvartoti 1500 kalorijų; valgyti dažnai, bet mažomis porcijomis. Dėl Cezario pjūvio moteris negalėjo staigiai pulti į sporto salę. Kol nebuvo galima atlikti pratimų, M. Carey daug vaikščiodavo su savo šunimis.

Ji su baime prisimena, kad nėštumo metu ją kamavo edema - smarkiai tino ne tik pėdos, bet ir visos kojos. M. Carey galvojo, kad jau niekada nebebus tokia graži ir patraukli, kaip anksčiau.

Garsenybė neslepia, kad pradėjusi sportuoti itin mėgo pratimus vandenyje. Todėl įbristi į vandenyną jai buvo vienas malonumas. Moteris nelipo ant svarstyklių, užtat savo pažangą matavo drabužiais - kad kūnas vėl tapo stangrus ir lieknas, ji suprato, kai sugebėjo įlįsti į sukneles, kurias dėvėjo prieš trejus metus. „Didžiuojuosi, kad dirbau labai sunkiai ir susigrąžinau savo kūną“, - džiaugėsi daugybę apdovanojimų pelniusi atlikėja.

Dabar M. Carey vėl puikiai jaučiasi scenoje ir prieš televizijos kameras. Atlikėja yra „American Idol“ dvyliktojo sezono teisėjų komisijos narė ir kursto žiūrovų aistras įsiveldama į žodžių karus su ekscentriškąja Nicki Minaj.

Su Nicku Cannonu prieš penkerius metus susituokusi M. Carey net pajuokavo, kad dėl aštraus Nicki Minaj liežuvio jos šeimai reikės samdyti papildomų apsaugos vyrukų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.