B.Spears artimiausius dvejus metus gyvens viešbutyje

Po mėnesius sklandžiusių gandų ir užuominų, popmuzikos žvaigždė Britney Spears paskelbė savo „ne tokias ir slaptas“ naujienas - kad kraustosi gyventi į Las Vegasą.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 18, 2013, 4:00 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 1:55 AM

31 metų dainininkė ABC laidai „Good Morning America“ antradienį patvirtino, kad dvejus metus gyvens viešbutyje „Planet Hollywood Resort & Casino“.

Šou „Britney: Piece of Me“ debiutuos gruodžio 27 dieną, kaip tik tokiu metu, kai į Las Vegasą minios ima plūsti sutikti Naujųjų. B.Spears paskelbė 16 datų, bet iš viso 2014 ir 2015 metais surengs po 50 šou.

Šis pranešimas patvirtino spėliones, kad B.Spears paseks tokių artistų kaip kanadietė Celine Dion ir britas Eltonas Johnas, kurie turėjo ilgalaikius kontraktus lošimų mekoje, pavyzdžiu.

B.Spears dvejų metų kontrakto sąlygos neskelbiamos. C.Dion trejų metų kontraktas, kaip kalbama, buvo 100 milijonų.

B.Spears pareiškimą padarė paryčiais nuskraidinta į išdžiūvusio ežero vietą Nevados dykumoje. Maždaug 1,3 tūkst. žmonių buvo autobusais nuvežti į tą atokią vietą ir apsivilkę marškinėlius su Britney atvaizdais ar mokyklinės uniformos stiliaus - kaip jos klipe „... Baby One More Time“ - drabužiais laukė jos pasirodant.

„Man čia labai patinka. Energija čia tikrai, tikrai gera“, - iš Las Vegaso minėtai laidai sakė B.Spears.

Ši 1999-aisiais debiutavusi dainininkė išleido septynis daugiau nei platininius albumus, turi daugiau kaip tuziną hitų, kurie buvo atsidūrę populiariausiųjų dešimtukuose, tarp jų - „Toxic“, „Gimme More“ ir „Oops!... I Did It Again“.

Šią savaitę ji išleido naują dainą „Work (Expletive)“, iš aštunto, pavadinimo dar neturinčio albumo, kuris turi būti išleistas gruodžio 3 dieną ir kuriame bus dainų apie jos buvusį sužadėtinį Jasoną Trawicką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.