Ką dėl tobulų kūno linijų pasiryžusios padaryti atlikėjos K. Ivanova ir S. Steikūnaitė?

Vakarus arba rytus praleisti sporto klube scenos žvaigždėms tarsi privaloma. Pakilus ant scenos rampos šviesos apšviečia kiekvieną figūros linkį, o pasirodyti gerbėjams priaugus kelis papildomus kilogramus ir už tai sulaukti pašiepiančių komentarų niekam nesinori.

Atlikėjos K. Ivanova (kairėje) ir S. Steikūnaitė.<br>V. Balkūno ir J. Stacevičiaus nuotr.
Atlikėjos K. Ivanova (kairėje) ir S. Steikūnaitė.<br>V. Balkūno ir J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2012-09-27 19:09, atnaujinta 2018-03-16 12:44

Grupės „Naujos pupytės“ narė Skaistė Steikūnaitė paauglystėje aktyviai lankė sportinę aerobiką. Dalyvaudavo įvairiose sporto varžytuvėse. Apleidusi anksčiau širdžiai mielą užsiėmimą Skaistė dienas leisdavo mėgėjiškai lankydama aerobiką.

„Sporto klube apsilankau ir dabar. Tačiau vis kas nutinka. Tai susergu, tai draugė negali kartu eiti... Vis atsiranda kokių kliūčių“, – juokiasi atlikėja. Labiausiai Skaistei patinka pagal muziką šokti aerobikos treniruotėse. Ten nėra kada nuobodžiauti ir atsikvėpti. Treniruoklių salę S. Steikūnaitė taip pat lankė: „Jeigu nėra kas prižiūri, tada vietoj penkiolikos atsilenkimų padarau dešimt. Taip ir „numuilinu“.

Kaip ir daugelis moterų Skaistė stengiasi nepiktnaudžiauti kaloringais patiekalais. Ypač vakarais. „Prisivalgęs kotletų ir cepelinų pats greitai būsi panašus į juos“, – šypsosi atlikėja. Tiesa, moteris užsiminė, kad jai sunku atsispirti saldumynams ir bandelėms. Paragavusi vieną saldainį ji be didesnio vargo suvalgo dar kelis. „Vis sakau sau, kad šis paskutinis ir viskas. Tačiau man sunku užsimerkti ir nebematyti saldumynų“, – sakė Skaistė.

Pajutusi, jog priaugo kelis papildomus kilogramus S. Steikūnaitė griežtų dietų nesilaiko, tiesiog vakarais neužkandžiauja ir atsisako nesveiko ir riebaus maisto.

„Pusryčius ir pietus valgau visada. Nesuprantu tų žmonių, kurie sako, jog pusryčiauti jie nemėgsta. Aš geriau atsisakysiu vakarienės, o dieną prisikirsiu iki soties“, – portalui lrytas.lt sakė atlikėja.

Merginų grupės „ŠarkA“ narė Kristina Ivanova sportuoja reguliariai. Pastaruoju metu intensyviai plaukiojo baseine. Mielai lanko fitneso ir aerobikos treniruotes, o netrukus pradės lankyti teniso pamokas.

Kristinai smagiausia sportuoti rytais. Gerai pasimankštinusi atlikėja įgauna energijos visai dienai, todėl lengvai ištveria koncertų maratoną, kuris dažniausiai prasideda vėlais vakarais.

„Sportuodama aš atsipalaiduoju. Paplaukioju baseine, nueinu į pirtį, o tada pradedu dienos darbus“, – pasakojo K. Ivanova.

Pasak Kristinos, fizinis aktyvumas lemia gerą žmogaus savijautą. Kūną mankštinti reikėtų 3–4 kartus per savaitę. Paklausta, ar kartais neapima tingulys, kai pagalvoja apie sportinius užsiėmimus, K. Ivanova patikino, kad svarbiausia atrasti tokią sporto rūšį, kuri teiktų malonumą ir nereikėtų nuolat žvilgčioti į laikrodį belaukiant treniruotės pabaigos.

„Ilgai rinkausi, kokius sporto užsiėmimus lankyti. Priverstinai sportuodamas žmogus nepasiekia gerų rezultatų. Siūlau neapsiriboti klasikinėmis treniruotėmis ir paieškoti širdžiai mielų užsiėmimų“, – patarė Kristina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.