B. Nicholson pakvietė į šokoladu kvepiantį vakarą

Didžiausia Lietuvoje labdaros ir paramos iniciatyva „Išsipildymo akcija“, šiais metais švenčianti dešimtąjį gimtadienį, sugalvojo naują būdą padėti vaikams. Lėšos bus renkamos ne tik tiesiogiai aukojant, bet ir prekiaujant Beatos Nicholson sukurtu šokoladu. Šių metų „Išsipildymo akcijos“ ambasadorė B. Nicholson pasikvietė būrį visuomenės veikėjų į restoraną Vilniaus senamiestyje, kur vakaro svečius vaišino specialiu karštu šokoladu.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Oct 16, 2012, 1:51 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:00 AM

Karštą šokoladą įvertino įžymybės

„Kalėdos kartais ateina labai greitai ir netikėtai. Londone gatvės jau yra papuoštos, – nusijuokė B. Nicholson teigdama, kad karštas šokoladas yra puikus kalėdinis akcentas. – Šio produkto esmė yra ne tik pasimėgauti skoniu, kurį gali suteikti tikras šokoladas, bet taip pat tai yra dalykas, kuriuo reikia dalintis su savo draugais ir artimaisiais. Jis skirtas skleisti bendrumo, bendruomeniškumo idėjas.

Tai yra vienas geriausių mano kada nors gamintų desertų, nors jį pagaminti yra labai paprasta. Virdami daug maišykite ir turėsite šokoladą, kuris kvepia namais, Kalėdomis.“

B. Nicholson drauge su šokolado gamintojais „Chocolate Naive“ sukūrė pirmąjį „Beatos virtuvės“ ženklu pažymėtą maisto produktą – tikrą karštą šokoladą, pagardintą cinamonu, gvazdikėliais ar čili pipirais. Dalis pinigų nuo kiekvienos parduotos šokolado pakuotės bus skiriama globos namuose gyvenantiems vaikams ir ligoniukams, kuriuos pati Beata planuoja aplankyti ir sušildyti savo dėmesiu bei karšto šokolado puodeliu.

„Išsipildymo akcijos įkvėpti“ vakaras pritraukė būrį žvaigždžių ir visuomenės veikėjų, neabejingų vaikų likimams. Tarp susirinkusiųjų buvo verslininkė Diana Martinėlė, dainininkės Ieva Stasiulevičiūtė, Kristina Ivanova, aktorė Eglė Daukšaitė, televizijos laidų vedėja Audrė Kudabienė, Gitanas Nausėda ir dar daugybė kitų lietuviams pažįstamų veidų.

Visi vakaro svečiai galėjo įsigyti šio šokolado ir taip prisidėti prie „Išsipildymo akcijos“.

Sieks spręsti globalias problemas

Jubiliejinė, jau dešimtoji, „Išsipildymo akcija 2012“ šiemet startavo birželio 1-ąją, Tarptautinę vaikų gynimo dieną. Ją atidarė tarptautinis renginys vaikams – „MTG futbolas taikai“ (MTG United for Peace).

„Išsipildymo akcijos 2012“ tikslai išliko tie patys – skatinti visuomenės dėmesį globos įstaigose augantiems vaikams, spręsti jų užimtumo, bendravimo ir lavinimo problemas. „Išsipildymo akcija“ sieks mažinti socialinę atskirtį, keisti visuomenės požiūrį į globos namų auklėtinius, ugdyti toleranciją, laužyti mąstymo stereotipus bei padėti patiems vaikams augintis ambicijas ir suvokti savo vertę. Taip pat daug dėmesio ir daug suaukotų pinigų šiemet, kaip ir pernai, bus skiriama sunkiomis ligomis sergantiems ligoniukams.

Taip pat buvo pažadėta, kad akcijos organizatoriai grįžta prie šaknų. Šiemet ir vėl bus mėginama pažvelgti į vaikų, gyvenančių vaikų globos namuose, buitį. Štai sunkių ligonių istorijomis bus mėginama padėti ne konkrečiam vaikui, o daugeliui vaikų, turinčių tą pačią problemą. „Išsipildymo akcijos“ organizatoriai tikino, kad šiemet bus siekiama išspręsti globalesnes problemas.

Per devynerius metus „Išsipildymo akcijai“ geros valios žmonės suaukojo beveik 20,5 mln. litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.