Verslininkė D. Stachura pristatė vasarišką E. Tatarinovos drabužių kolekciją

Mados namuose „Femme Fatales“ ketvirtadienio vakarą netilo moterų klegesys. Dizainerė Ella Tatarinova ištikimiausias klientes supažindino su spalvinga „Dieviškųjų vasaros gėlių“ drabužių kolekcija.

Verslininkės K. Ivanova ir D. Stachura - ištikimos dizainerės E. Tatarinovos klientės.<br>J. Stacevičius
Verslininkės K. Ivanova ir D. Stachura - ištikimos dizainerės E. Tatarinovos klientės.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-18 20:50, atnaujinta 2018-03-02 22:24

„Femme Fatales“ salonas paskendo gėlių pievoje. Didžiulės gėlių puokštės, kuriomis pasirūpino stilistas, geras E. Tatarinovos bičiulis Mantas Petruškevičius, idealiai derėjo ne tik prie mados namų interjero, bet ir prie dizainerės vasariškų drabužių kolekcijos.

Modelių studijos vadovė Danutė Elzbergienė bene pirmoji iš kabyklos pasičiupo ilgą mėlynos palvos šilkinę suknelę. Po kelių minučių praskleidusi persirengimo kabinos užuolaidą D. Elzbergienė pasirodė vakaro svečiams, kurie negailėjo moteriai komplimentų. Dar labiau Danutei tiko baltos spalvos šilkinis apdaras su dideliu kaspinu po krūtine.

Susirinkę šnabždėjosi, kad su Šešuolėlių dvaro savininku Raimundu Vincentu Petrausku susižadėjusi D. Elzbergienė su šia suknele galėtų žengti prie altoriaus.

Galerininkė Danguolė Stachura atrodė kaip ką tik nuo podiumo nulipusi paauglė. Pasipuošusi dvejomis kasytėmis, ištikima E. Tatarinovos klientė Danguolė svečiams pristatė mėlynos ir baltos spalvų drabužių derinį. Ilgas sijonas ir balta palaidinė, išmarginta mados namų logotipais, sulaukė ne tik D. Stachuros bičiulių - verslininkės Irenos Marozienės ir stilisto M. Petruškevičiaus susižavėjimo šūksnių, bet ir kitų mados vakaro svečių gražių žodžių.

Dėmesio sulaukė ir čia pat „Grožio studiją Kristina“ atidariusi buvusi atlikėja, verslininkė Kristina Ivanova. Kristina pasipuošė ilga languota romantiška suknele, prie kurios priderino žemakulnius juodus batelius, o jos salono meistrai merginai sukūrė vėjavaikišką šukuoseną.

Šį sezoną mados namų meno direktorė E. Tatarinova ypač susižavėjusi sodais ir spalvingais užmiesčio vasaros gėlynais bei žolynais. Vasara be gėlės žiedo neįsivaizduojama. Gėlių žiedai – visada E. Tatarinovos braižas. Šią vasarą tai atsispindėjo jos limituotoje vasaros kolekcijoje, kurioje skleidžiasi tokie atspalviai, kaip ankstyvų vasaros vakarų dangaus ir kitos pastelines sezono spalvos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.