M.Stonkus ir K.Savickytė susirungė netradiciniame maratone

Mažylius auginantis laidų vedėjas Mantas Stonkus su žmona Indre bei aktorė Kristina Savickytė turėjo progą pasitikrinti, ar jau yra įgudę kūdikių prekių pirkėjai. Su kitomis šeimomis lenktyniavo netradiciniame prekybos tinklo „Maxima tėvelių maratone“, kurį vedė dar viena šmaikščioji mamytė, žurnalistė ir laidų vedėja Livija Gradauskienė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 9, 2013, 5:19 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 7:58 AM

„Mūsų dukrai jau virš metų, tad jau tikrai išmokome apsipirkti kūdikių prekių skyriuje“, - kalbėjo Mantas Stonkus. Į neįprastą renginį jis atvyko kartu su dukra Cecilija, žmona Indre bei jos mama. Aktorė Kristina Savickytė į pagalbą maratone atsivedė pusantrų metukų sūnelį Motiejų.

Šie žinomi tėvai maratone dalyvavo su dar 5 šeimomis, kurios į maratoną pateko laimėjusios konkursinę atranka „Maxima" „Facebook“ socialiniame tinklapyje. Renginio metu visi dalyviai turėjo apsipirkti per rekordiškai trumpą laiką - per 1 minutę. Maža to, maratono dalyviai į pirkinių krepšelius turėjo susikrauti prekių už tikslią sumą – 197,13 Lt.

Arčiausiai šios sumos netikėtai pačiai sau priartėjo K.Savickytė, kuri ir tapo maratono nugalėtoja. „Matematika mokykloje man sekėsi, bet nesitikėjau, kad pavyks taip tiksliai apsipirkti“,- sakė aktorė, į vežimėlį įsidėjusi sauskelnių, vaikišką dantų šepetuką, žaislą – mikrofoną bei kitų prekių.

Garsioji iškalbingųjų dvynukių mama, kurioms jau po 13 metų, atviravo, kad Motiejų auginti jai nėra sunku.

Aktorei atiteko visos jos susirinktos prekės bei šio prekybos centro dovanų kuponas. Kitiems dalyviams atiteko paguodos prizai – čekiai, kuriuos jie žadėjo išleisti kūdikių reikmenims ar šeimai būtinoms prekėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.